Aroma Touch Massage

Tijdens deze Aroma Touch massage maak ik gebruik van dōTERRA essentiële oliën. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (m.b.t. de ingewanden) van het hoofd, de rug en de voeten. De massage heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren. De essentiële oliën doen hun werk.

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van het immuunsysteem, ontstekingen 
in het lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel. Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt die jij op dat moment nodig hebt. Door de aromatische geuren die vrijkomen zal je tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. Het is een zeer ontspannende en bijzondere massage die ook zeer geschikt is voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reuma- of kankerpatiënten.

Over dōTERRA

dōTERRA, betekent ‘Geschenk van de aarde’ (Latijn). Het bedrijf, opgericht in 2009,  beseft hoe belangrijk elke stap in het proces is, van het vervaardigen van essentiële oliën tot aan het vullen van de flesjes. Naast het ontwikkelen van nieuwe essentiële oliën produceren zij ook voedingssupplementen en producten voor spa en een gezond leven, alle op basis van essentiële oliën.

dōTERRA etherische olie heeft een aantal specifieke kenmerken. In de bovenstaande video kun je zien wat de doTERRA olie allemaal doet. Naar de in de video genoemde kenmerken is veel specifiek onderzoek gedaan. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens op: www.aromaticscience.com

Elke olie zijn eigen kracht

Lavendel: Rust gevend, verzacht bij huidirritatie, verzacht pijn bij doorkomende tandjes, gebruik bij seizoen allergieën.
Pepermunt: Bevordert de spijsvertering, ondersteunt de luchtwegen, verlicht hoofdpijn
Citroen: Reinigt en zuivert de lucht, bevorderd positieve stemming.

Enkele toepassingen

  • Heb je hoofdpijn, wrijf dan een paar druppels rozemarijn, pepermunt of lavendel etherische olie op de achterkant van de nek.
  • Eén of twee druppels Lavendel en Melaleuca etherische olie direct aanbrengen op snijwonden, schrammen en krassen
  • Heb je stevig gefeest gisteravond? Maak een eigen mix van etherische oliën lavendel, rozemarijn en citroen en doe deze mix van 6-8 druppels oliën in een bad.
  • Doe één druppel Pepermunt etherische olie in een halfvol glas water en drink dit langzaam op als je last hebt van spijsverterings- en maagklachten.
  • Heb je schoenen die naar zweet ruiken of heeft u last van voetschimmel? Doe dan een paar druppels Geranium etherische olie direct in de schoenen voor een heerlijke geur of doe een wattenbolletje met Citroen olie in de schoenen.

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is :
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden en SKMO Kickbokstrainer