Live4Fit

Boks Your Mind

Tijdens een Boks Your Mind training gebruik je je hele lichaam. Je leert tijdens de bewegingen te voelen waar je kracht vandaan komt, jezelf te uiten, je te laten horen en dit alles ondersteund door een goede ademhaling. De training vergt veel lichamelijke en geestelijke energie. Als je denkt dat je niet meer kunt, ga je jezelf overtuigen dat je het wel kunt. Het brein neemt deze positieve houding van het lichaam over en zo verleg je je grenzen. Dit gegeven kan je gebruiken in het dagelijkse leven. We gaan samen kijken waar jou blokkades zitten en hoe we deze door middel van kickboksen en coaching kunnen oplossen. Je gaat je geweldig voelen na de training want je hebt een prestatie geleverd waarvan je nooit hebt gedacht dat je het kon. Ook heb je in dit uurtje even al je gedachten los kunnen laten. Heerlijk toch!

Ontstaan Boks Your Mind training

In mijn pubertijd was ik onzeker en werd gepest. Op een dag werd ik na school opgewacht en in elkaar geslagen. Ik was verdrietig, boos en wilde nooit meer naar school. Toch heeft deze gebeurtenis bij mij een knop omgezet. Dit gaat mij niet meer gebeuren. Ik wilde me lichamelijk en geestelijk sterker gaan voelen. En toen kwam Bokzaktraining op mijn pad. Op deze manier kon ik alle boosheid, frustratie en onzekerheid eruit slaan, heerlijk!

Na de bokszaktraining kwamen de `grote jongens` met een kickbokstraining. Ik bleef kijken, maar ik deed niet mee. Gedachtes hielden me tegen; ik kan dit niet, ik ben te slap, ik ben een meisje etc. En toch ging ik na een half jaar toekijken meedoen. Wat gaf dat een enorme boost aan mijn zelfvertrouwen. Tot op de dag van vandaag kickboks ik nog steeds. In 2018 heb ik de opleiding tot SKMO kickbokstrainer afgerond, en in 2019 de cursus boksen en opvoeden.

De fysieke uitdaging van het kickboksen en de daarbij behorende mentale uitdaging door het verleggen van je grenzen maken van Boks Your Mind een workout voor lichaam en geest. Hierdoor weet ik inmiddels wat ik wil. En jij…?

Boks Your Mind is geschikt voor

Wil jij meer zelfvertrouwen, je mentale weerbaarheid vergroten, bewust worden van je eigen gedrag, uit je comfortzone stappen, om leren gaan met stress, hulp bij het verwerken van traumatische ervaring(en), jouw patronen herkennen en doorbreken, grip krijgen op emoties en/of leren je eigen grenzen aan te geven?
Dan is de Boks Your Mind training zeker iets voor jou! Elke training gebeurt op jouw niveau en wordt geëvalueerd zodat je met een goed gevoel naar huis gaat.

Huisregels

Afspraken maken
Telefonisch, per mail of via het contactformulier

Betaling
Contant of via factuur

Afspraak afzeggen

Graag 24 uur van te voren anders wordt 100% in rekening gebracht, en dat is zonde. Afspraken graag telefonisch afzeggen!

Contactformulier

Privacyverklaring

Live4Fit

Praktijk aan huis
Muldershof 74
6901 GZ Zevenaar
Openingstijden: ma t/m do, alleen via afspraak
Telefoon: 06 579 33 038
Mail: livefourfit@gmail.com

KvK : 56736096
Algemene Voorwaarden 2020
Privacyverklaring

Tijdelijk gesloten

In verband met de toenemende zorgen rond de corona-crisis en de regelgeving vanuit de overheid, ben ik helaas genoodzaakt om de praktijk tijdelijk te sluiten.

Om u toch tot dienst te zijn, blijf ik er e-mail bereikbaar.

Wanneer de praktijk weer open kan, zal ik dit op mijn site vermelden.

Ik wens u veel gezondheid.

Warme groet, Charissa

You have Successfully Subscribed!