Live4Fit reiki Cursus

Reiki 1 | cursus

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam, met levensenergie wordt behandeld. De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters rei (‘geest’ of ‘ziel’) en ki (energie’ of ‘levenskracht). Een Westerse vertaling van Reiki is “universele levensenergie”, of simpelweg “het leven”, “de wereld”. Bij het toepassen van reiki worden lichaam, geest en ziel, wanneer het aankomt op ziekte en genezing, als een geheel gezien.

Ontstaan van Reiki
De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf “Usui Reiki Ryoho” noemde. “Ryoho” is Japans voor ‘therapie’. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. Mikao Usui gaf zijn onderwijs rond 1922 een concretere vorm, na een lange zoektocht en periode van vasten en mediteren op de berg Kurama.

Hoe werkt Reiki?
De reikibehandelaar treedt eigenlijk op als een intermediair. De universele energie wordt door de behandelaar doorgegeven aan de ontvanger waar deze energie zelf haar weg vindt waar het nodig is. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de onze energiebanen (nadi’s) en chakra’s. Energiestromen in het lichaam kunnen geblokkeerd raken door bijvoorbeeld niet verwerkte negatieve ervaringen uit het verleden met lichamelijke en psychische problemen tot gevolg. Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en ook te versterking van gezondheid en welbevinden.

De Reiki cursus is het perfecte cadeau aan jezelf, je gaat een bewustwording en helingsproces in werking zetten. Reiki zal jou helpen om meer in contact te komen met jezelf, en verbinding te maken met jou kern. Je zult meer gaan vertrouwen op je gevoel en je intuïtie ontwikkelt zich. Je leert de Reiki in te zetten in je dagelijks leven maar ook tijdens behandelingen. Na de Reiki inwijding staat de Reiki energie altijd ter beschikking. In de Reiki 1 cursus leer je vooral jezelf te behandelen en je kan behandelingen geven aan familie en vrienden. Je kan na de Reiki 1 beter omgaan met veranderingen of de stap nemen om een nieuwe levensstijl te beginnen.

Om Reiki te leren hoef je alleen maar bereid te zijn jezelf en anderen te willen helpen. De technieken zijn gemakkelijk te leren en voor iedereen begrijpelijk, hoewel degenen die dit willen eerst door een Reiki master worden ingewijd.

Wil jij jezelf en anderen helen?
Wil jij jezelf emotioneel ontwikkelen?
Wil jij jouw levensstijl veranderen?
Wil jij meer energie?
Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent?

Meld je dan nu aan voor de Reiki 1 cursus.
Inclusief: cursusmap en natuurlijk jouw Reiki certificaat.

Het is ook mogelijk een privé cursus te nemen. Vraag naar de voorwaarden.
Reiki 1 start bij minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.

 

Photo by johan van den berg from FreeImages

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Tags:,

Datum

10 sep 2020

Tijd

09:30 - 13:00

Kosten

€ 150,00

Interesse | aanmelden

Read More

Locatie

Live4Fit
Muldershof 74, 6901 GZ Zevenaar
Categorie
Charissa Kruisenga | Live4fit

Organisator

Charissa Kruisenga | Live4fit
Telefoon
06 5793 3038
Email
livefourfit@gmail.com
INTERESSE | AANMELDEN

Tijdelijk gesloten

In verband met de toenemende zorgen rond de corona-crisis en de regelgeving vanuit de overheid, ben ik helaas genoodzaakt om de praktijk tijdelijk te sluiten.

Om u toch tot dienst te zijn, blijf ik er e-mail bereikbaar.

Wanneer de praktijk weer open kan, zal ik dit op mijn site vermelden.

Ik wens u veel gezondheid.

Warme groet, Charissa

You have Successfully Subscribed!