Live4Fit reiki Cursus

Reiki 2 | Cursus

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam, met levensenergie wordt behandeld. De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters rei (‘geest’ of ‘ziel’) en ki (energie’ of ‘levenskracht). Een Westerse vertaling van Reiki is “universele levensenergie”, of simpelweg “het leven”, “de wereld”. Bij het toepassen van reiki worden lichaam, geest en ziel, wanneer het aankomt op ziekte en genezing, als een geheel gezien.

Ontstaan van Reiki
De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf “Usui Reiki Ryoho” noemde. “Ryoho” is Japans voor ‘therapie’. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. Mikao Usui gaf zijn onderwijs rond 1922 een concretere vorm, na een lange zoektocht en periode van vasten en mediteren op de berg Kurama.

Hoe werkt Reiki?
De reikibehandelaar treedt eigenlijk op als een intermediair. De universele energie wordt door de behandelaar doorgegeven aan de ontvanger waar deze energie zelf haar weg vindt waar het nodig is. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de onze energiebanen (nadi’s) en chakra’s. Energiestromen in het lichaam kunnen geblokkeerd raken door bijvoorbeeld niet verwerkte negatieve ervaringen uit het verleden met lichamelijke en psychische problemen tot gevolg. Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en ook te versterking van gezondheid en welbevinden.

Heb jij Reiki 1 behaald en zoek je nog meer verdieping? Ga dan verder met Reiki 2

In deze Reiki 2 cursus ontvang je één inwijding en leer je vervolgens door drie symbolen Reiki krachtiger te maken maar ook te behandelen op emotioneel en mentaal niveau. Door het leren van deze symbolen leer je gerichter naar de oorzaak van de klacht te gaan. Ook gaan we dieper in op het geven van afstandsbehandelingen. Kortom, weer een bijzondere dag waar je tevens wordt aangemoedigd om jouw intuitie te vertrouwen. Zo ben je weer een stukje dichter bij jezelf.

Inclusief: cursusmap, versnaperingen en natuurlijk jouw Reiki certificaat.

Reiki 2 start bij minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.
Het is ook mogelijk een privé cursus te nemen. Vraag naar de voorwaarden.

 

Photo by johan van den berg from FreeImages

Tags:,

Datum

03 dec 2020
Expired!

Tijd

09:30 - 15:30

Kosten

€ 180,00

Interesse | aanmelden

Read More

Locatie

Live4Fit
Muldershof 74, 6901 GZ Zevenaar
Categorie
Charissa Kruisenga | Live4fit

Organisator

Charissa Kruisenga | Live4fit
Telefoon
06 5793 3038
Email
livefourfit@gmail.com
INTERESSE | AANMELDEN