Live4Fit de beste zon is een blij gezicht

Stretch & relax meets Reiki | Specials

Deze specials zijn puur gericht op JOU. Alle tijd, energie en aandacht die je normaliter aan anderen spendeert, is hier voor jezelf. Het is als een warm bad van liefde, aandacht, zachtheid, rust en ontspanning.
De ontspannende ingrediënten van yin yoga, mindfulness, (stilte)wandelingen, meditatie, ademhaling en reiki worden bij elkaar gemixt tot een heerlijk product genaamd innerlijke rust. Door de vertraging die plaatsvindt, zal het event als ‘te snel voorbij’ ervaren worden. “Is het al zo laat?”. Dat horen we iedere keer.

Aantal: maximaal 10 personen
Locatie: Het Kasje van  Doornik

We zijn te gast in het prachtige buitengebied aan de dijk van Bemmel. ‘Het Kastje van Doornik’ is een unieke locatie voor een unieke ervaring. Het is namelijk een oude bloemenkas ingericht als rustplek voor passanten die van de natuur houden met zitjes en een lekker kopje koffie/thee.
We bevinden ons dus in een glazen kas waarbij je binnen en buiten 1 en al natuur ervaart wat een bijzondere ambiance creëert voor deze Special. Dus als het mocht regenen zitten we letterlijk in de pracht van de natuur en toch droog 💚

 

Datum

17 mei 2020
Expired!

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

€ 37,50

Interesse | aanmelden

Read More

Locatie

Kasje van Doornik
Categorie
Charissa Kruisenga | Live4fit

Organisator

Charissa Kruisenga | Live4fit
Telefoon
06 5793 3038
Email
livefourfit@gmail.com

Samen met

Batti Charlouis | Meraki Training & Coaching
INTERESSE | AANMELDEN