Hartstocht | Online Training

Op zoek naar jezelf? Doen waar jíj blij van wordt? Ga leven naar je hartsverlangens. Meld je aan voor deze bijzondere online training, Hartstocht genaamd. 
lees meer

Hartstocht | Online training

logo Live4Fit met tekst
Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training
Op zoek naar jezelf? Doen waar jíj blij van wordt? Ga leven naar je hartsverlangens. Meld je aan voor deze bijzondere online training, Hartstocht genaamd. 

Kom in actie voor een vrijer leven!

Vanaf september 2022 gaat Live4fit een bijzondere online training aanbieden. In deze training leer je leven naar jouw hartsverlangen.

Verlang jij ook zo naar meer vrije tijd, meer ruimte voor jezelf, meer energie, meer tijd om dat te doen waar jij écht blij van wordt? Meer balans tussen werk en privé?

Ben jij moeder en/of hardwerkende vrouw die het lastig vindt om continu alle ballen hoog te moeten houden? En kost jou dit veel energie en ben je al moe als je aan de dag moet beginnen?

Live4Fit, je hartsverlangen, online training van Charissa Kruisenga

Ken je hartsverlangens

Heb jij al diverse pogingen gedaan om je levensdoel te vinden? Maar beland je elke keer op een punt dat je denkt “dit is het (net) niet”? Zou je graag willen dat je vol overtuiging een leven kan leven waar jij écht blij van wordt? Dan is mijn hartstocht programma van 5 maanden dé kans om jouw droom waar te maken!

Vaak kennen we onze hartsverlangens heel goed, maar weten we niet hoe we er moeten komen. Ik ben geen wondermiddel tegen jouw pijnen en blokkades in je leven, maar ik kan jou door middel van een ‘hartstocht’ helpen om jouw leven te leven naar je eigen passies, met tijd voor jezelf en de dingen die jíj wilt doen.

Als jij geen actie onderneemt, dan zal je blijven staan waar je staat

Ga mee op hartstocht!

Om in de actiestand te komen neem ik jou mee op reis naar wie je werkelijk bent. Tijdens mijn unieke online training “Hartstocht” van 5 maanden combineren we holisme, bokscoaching en familieopstellingen, online én live.

Krachtige combinatie tussen familieopstellingen en bokscoaching

De combinatie tussen bokscoaching, familieopstellingen en mijn holistische benadering maken deze online training bijzonder. Wat een extra voordeel is, is dat er ook een aantal live-momenten zijn. Tijdens deze live bijeenkomsten werken we in een kleine groep aan het creëren van inzicht in je blokkades. Deze blokkades gaan we transformeren zodat jij weer de persoon wordt die je werkelijk bent.

Tijdens de live sessies ervaar jij de magie van opstellingen en de kracht van het bokscoachen waar we fysiek en mentaal aan de slag gaan. In de sessies van familieopstellingen ben jij hulpvraaginbrenger en representant. Als representant word je in de opstelling van de hulpvraaginbrenger geplaatst, wat ook weer doorwerkt binnen jouw eigen systeem.

Resultaat van de online Hartstocht training 

Na een HARTS-TOCHT van vijf maanden:

Doe jij waar je gelukkig van wordt

Voel jij je energiek omdat je dat doet wat je leuk vindt

heb je meer energie voor jezelf, je gezin en vrienden

Heb je afscheid genomen van alles en iedereen wat jou niet meer dient

Heb je meer zelfvertrouwen

Kijk je liefdevol naar jezelf en anderen

Je bent begonnen om te leven vanuit je hart

Online hartstocht training

Ben jij bereid om te veranderen en om nu echt 100% jezelf te zijn? Laat dan je gegevens achter, dan houd ik je op de hoogte over de start van het programma.

Voordelen van Hartstocht:

 • De online training ‘Hartstocht’ doe je op een tijd en plaats die jou uitkomt
 • Sterke combinatie van online en live bijeenkomsten
 • Je kiest een datum uit de lijst voor de live sessies die jou uitkomt
 • We werken in groepjes van maximaal 20 deelnemers
 • Betaling in termijnen is mogelijk
 • De online training bestaat uit 22 modules inclusief werkboek en video’s

ACTIE!

Ontdek jouw hartstocht
niet voor € 750,00 maar tijdelijk voor

€ 199,00!

Praktische informatie:

 • Locatie live sessies: In of rondom gemeente Zevenaar
 • Data live sessies familieopstellingen (waarvan je er aan twee kunt deelnemen)
 • Data live sessies bokscoaching (waarvan je er aan één deelneemt)
 • Kosten: € 750,00 (mogelijk om in 3 termijnen te betalen van € 250,00)
 • De live dagen familieopstellingen zijn van 09:45-13:15 exclusief lunch
 • De live dagen bokscoaching zijn van 09:45 -12:15 exclusief lunch
 • De online training start je wanneer het jou uitkomt, vanuit je eigen fijne plek, elke week staat er een module met werkboek en video voor je klaar

Wat houdt je tegen?

{

“Het enige dat tussen jou en je doel staat is het oude verhaal dat je jezelf blijft vertellen waarom je het niet kan bereiken”

Dus waar kies je voor: blijf je staan waar je nu staat of onderneem je actie om deze reis met jezelf aan te gaan naar een leven vol passie en vrijheid?

“Ik heb al meerdere behandelingen gehad van Charissa. Na de 1e behandeling wilde ik er nog meer. Ik vond de 1e keer best spannend… Ik en de controle loslaten… ja ja ! Maar vanaf het begin stelde Charissa mij gerust en voelde ik mij op mijn gemak. Ik kon het laten gebeuren.

Heel bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam reageerde en in beweging kwam. Bepaalde angsten die ik had waren na de 1e behandeling weg. Zo ervaarde ik altijd een heel naar gevoel als er een ambulance of politieauto met sirenes voorbij kwam scheuren. De avond na de behandeling zat ik op de fiets en reed er een ambulance voorbij. Ik voelde niets!! Helemaal niets…. zo bijzonder!

Na een poosje wilde ik mijn rij-angst aanpakken. Ik had al dik 8 jaar niet meer gereden. Na 1 behandeling reed ik weer en hoe! Het liefst rij ik nu lange afstanden en ook het liefst naar onbekende plekken. Iedere keer dat ik weer in de auto stap ben ik Charissa zo dankbaar!

Ik heb al deze behandelingen als heel prettig ervaren. Als mijn lichaam/geest aangeeft dat ik het weer nodig heb zal ik het meteen weer doen. Het heeft bij mij een mooi proces gestart. Ik merk de afgelopen periode dat ik mezelf enorm aan het ontwikkelen ben.”

Angelique

Wat levert deze online training jou op:

Na een HARTS-TOCHT van vijf maanden:

\

Meer energie

\

Meer balans tussen thuis/werk/ privé

\

Inzicht in je patronen en overtuigingen wat ervoor zorgt dat je keuzes gaat maken vanuit wat jij werkelijk wilt.

\

Meer vrije tijd om te doen waar jij gelukkig van wordt

\

Je eigen keuzes maken

\

Stoppen met het pleasen van anderen

\

Meer “ja” zeggen tegen jezelf

\

Beter je grenzen aan kunnen geven

\

De lasten van een ander bij de ander laten

\

Meer energie voor je gezin en vrienden

\

Meer zelfvertrouwen en zelfliefde

\

Te vertrouwen op jouw gevoel

\

Omringd worden met mensen die echt bij je passen

Online hartstocht training

Ja! Ik kom eindelijk in actie voor mijn eigen leven vol zelfvertrouwen en energie.

F.A.Q.

Wat gebeurt er tijdens de bokscoaching sessie?

Tijdens de bokscoaching sessie help ik je om meer zelfvertrouwen op te bouwen zodat je beter in staat bent om je eigen grenzen aan te geven. Hierdoor creëer jij meer ruimte voor jezelf en ben je beter in staat om met je emoties en onzekerheid om te gaan.

Wat gebeurt er tijdens een familieopstelling?

Door middel van familieopstellingen krijg je inzichten in je gewoontes, overtuigingen en patronen die je meeneemt vanuit het familiesysteem. Je kan deelnemen als hulpvraaginbrenger, waardoor je inzicht krijgt in wat er onbewust in jouw familiesysteem gebeurt. Ook help je anderen door als representant mee te doen aan de familieopstelling van iemand anders. Dit werkt ook door in je eigen systeem. Familieopstellingen zijn heel nuttig als het gaat om het ‘teruggeven van lasten’ die niet bij jou horen, maar bij anderen. Denk aan je ouders. Zij hebben je bepaalde ideeën meegegeven die jij vandaag de dag nog leeft. Door een familieopstelling krijg je hier inzicht in en kun je deze patronen doorbreken en achter je laten. 

Heb je onderling contact met andere deelnemers van de online training?

Nee, je hebt geen onderling contact met anderen. Wel zijn er enkele live sessies waaraan verschillende deelnemers meedoen, uit de verschillende groepen die starten. Ik werk altijd met kleine groepen. 

Als ik een live training niet bij kan wonen wat dan?

Er zijn er meerdere in het jaar waarbij je kunt aansluiten, dit kan ook nog na de vijf maanden van de online-training. Wel dien je deze binnen een jaar bij te wonen, anders vervalt je recht op deelname aan de live sessie.

Moet je ervaring hebben of fit zijn om de bokscoaching te doen?

Nee, dat hoeft niet. Ik leer jou de basistechnieken en het materiaal leen je van mij. Ik raad je wel aan om op deze dag een sportieve outfit aan te trekken.

Moet je ervaring hebben met familieopstellingen?

Nee, je hoeft geen ervaring te hebben, tijdens de dag gaat alles vanzelf

{

“Liefde is geen wondermiddel, van jezelf houden doet wonderen”

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is :
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden en SKMO Kickbokstrainer

Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Actie

Online training "Hartstocht"


Omdat ik iedereen een leven vanuit het hartsverlangen gun heb ik en mooie actie: Meld je voor 1 oktober aan voor de online training "Hartocht"en ontvang levenslange toegang tot mijn training voor maar 199,00 ipv 750,00

 

Of schrijf je in voor mijn live4change programma en krijg de online training er gratis bij.

Hartstocht