Live4Fit

Wees de beste versie van jezelf.

Reiki

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het nederlands ‘De Usui reikimethode’. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki wordt doorgegeven door middel van handoplegging; hierbij wordt de universele energie doorgegeven. En stroomt daarheen waar het moet zijn. Reiki voorziet ons van energie waar het nodig is op alle niveau’s, het werkt in op de oorzaak van de klacht en stroomt daarmee precies naar de plek waar het uit balans of evenwicht is. Reiki werkt goed voor mensen met lichamelijke, emotionele of geestelijke klachten. Reiki helpt je te ontspannen, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki zelfbewustzijn en transformatie. Kortom het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkelingsproces op alle niveaus.

Voor wie is Reiki geschikt?
Reiki is geschikt voor kinderen als voor (jong)volwassenen. Reiki kan worden toegepast bij bijna alle klachten, of die nu lichamelijk of psychisch van aard zijn. Een aantal klachten waarbij Reiki vaak hulp kan bieden:

Lichamelijke klachten zoals (Chronische) pijnklachten, zoals hoofdpijn, buikpijn of kniepijn, reuma, allergieën. Je voelt je lusteloos en/of bent erg moe.
Geestelijke klachten zoals faalangst, Je kunt je moeilijk concentreren, Je voelt je ongelukkig, Je zit vast in emoties of je wordt meegesleept door emoties. Je bent onrustig en/of je hebt last van stress

Ben je geïnteresseerd in een Reiki behandeling in de praktijk of op afstand maak dan een afspraak.

Klankschaal behandeling

Ons lichaam bestaat voor ca. 70% uit water, hierdoor worden trillingen – geluid – op een schitterende manier door ons lichaam geleid. Geluid is klank en klank is trilling. Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen.

Een klankschaal behandeling is er met name op gericht om opgehoopte spanningen (emoties) uit het lichaam te trillen, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen. Door de volledige ontspanning wordt deze behandeling ook wel klankschaal meditatie genoemd.
Deze vorm van ‘massage’ wordt over de kleding heen gegeven.

Touch of Matrix

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen we ermee? Velen zullen zeggen: ‘ach, het heeft een plekje gekregen’. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou het betekenen dat je al die gebeurtenissen op je harde schijf zet. Dan komt er een moment dat je harde schijf vol raakt, en net als bij een computer minder goed gaat functioneren, je wordt langzamer en je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten.

Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Het fijne is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. Door een goede verbinding gaat jouw besturingssysteem vanzelf aan het werk. En in een korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Meer informatie over deze methode kunt u vinden op: www.touchofmatrix.nl

Huisregels

Afspraken maken
Telefonisch, per mail of via het contactformulier

Betaling
Contant of via pin

Afspraak afzeggen

Graag 24 uur van te voren anders wordt 100% in rekening gebracht, en dat is zonde. Afspraken graag telefonisch afzeggen!

 
 
 

Contactformulier

Live4Fit

Gebouw Sonnedach
Sonnedach 1
6931 JA Westervoort
Openingstijden: di t/m za, alleen via afspraak
Vakantie: 1 t/m 13 juni 2018
Telefoon: 06 579 33 038
Mail: livefourfit@gmail.com

KvK : 56736096
Algemene Voorwaarden