Live4Fit

Wees de beste versie van jezelf.

Reiki

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het nederlands ‘De Usui reikimethode’. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki wordt doorgegeven door middel van handoplegging; hierbij wordt de universele energie doorgegeven. En stroomt daarheen waar het moet zijn. Reiki voorziet ons van energie waar het nodig is op alle niveau’s, het werkt in op de oorzaak van de klacht en stroomt daarmee precies naar de plek waar het uit balans of evenwicht is. Reiki werkt goed voor mensen met lichamelijke, emotionele of geestelijke klachten. Reiki helpt je te ontspannen, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki zelfbewustzijn en transformatie. Kortom het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkelingsproces op alle niveaus.

Voor wie is Reiki geschikt?
Reiki is geschikt voor kinderen als voor (jong)volwassenen. Reiki kan worden toegepast bij bijna alle klachten, of die nu lichamelijk of psychisch van aard zijn. Een aantal klachten waarbij Reiki vaak hulp kan bieden:

Lichamelijke klachten zoals (Chronische) pijnklachten, zoals hoofdpijn, buikpijn of kniepijn, reuma, allergieën. Je voelt je lusteloos en/of bent erg moe.
Geestelijke klachten zoals faalangst, Je kunt je moeilijk concentreren, Je voelt je ongelukkig, Je zit vast in emoties of je wordt meegesleept door emoties. Je bent onrustig en/of je hebt last van stress

Ben je geïnteresseerd in een Reiki behandeling in de praktijk of op afstand maak dan een afspraak.

Holistisch Coaching

In een holistische coaching gaan we met diverse methodieken op zoek naar wie jij werkelijk bent. Hierbij gaan we uit van 5 sessies van 60 minuten om jou te tools te geven om de beste versie van jezelf te creëren.

Heb je weleens het gevoel dat je vast loopt? Niet echt gelukkig te zijn? Ben je vaak moe? Of loop je ‘energetisch leeg?’ Ben je hooggevoelig en weet je niet goed hoe je hier mee om kunt gaan? Heb je fysieke klachten en wil je weten waar ze vandaan komen? Heb je regelmatig verdriet of boosheid en weet je niet waar het vandaan komt, of kan je het juist niet uiten? Dan ga ik samen met jou opzoek naar de antwoorden dmv holistisch coaching en energetisch werk.

Ik begeleid jou door middel van energetisch healing, opstellingen, edelstenen, klankschalen, meditaties, innerlijk kindwerk, ademhalingsoefeningen en bokscoaching. Je leert je pijn en trauma’s te (h)erkennen, doorleven, verwerken en loslaten. Samen bekijken we welke methode bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. 

Holistisch coaching zet aan tot zelfvertrouwen en is gericht op verandering, zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing. Door zelfonderzoek met begeleiding vind je antwoorden op jou (levens)vragen. Deze vragen kunnen zijn: “wie ben ik werkelijk? Wat is mijn doel? Hoe kan ik omgaan met mijn emoties? Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?

Touch of Matrix

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen we ermee? Velen zullen zeggen: ‘ach, het heeft een plekje gekregen’. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou het betekenen dat je al die gebeurtenissen op je harde schijf zet. Dan komt er een moment dat je harde schijf vol raakt, en net als bij een computer minder goed gaat functioneren, je wordt langzamer en je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten.

Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Het fijne is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. Door een goede verbinding gaat jouw besturingssysteem vanzelf aan het werk. En in een korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Meer informatie over deze methode kunt u vinden op: www.touchofmatrix.nl

Ben jij bereid om 3 maanden lang echt alles te geven om een betere versie van jezelf te worden…?

Dan ben jij klaar voor ons Live4Fit pakket!

NIEUW!!

Wil jij inzichten krijgen in oude patronen, overtuigingen en afweermechanismen?
Wil jij weten waar jou fysieke klachten vandaan komen?
Wil jij afvallen maar het lukt jou niet?
Wil je graag sporten, maar neem je de stap maar niet?

Dan kan ik met jou op alle niveau’s (fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal) gaan kijken waar jou blokkades vandaan komen. Wat mag JIJ loslaten om verder te komen?

 

In dit Live4Fit-pakket krijg jij:

– Intake
– 1x per maand holistisch therapie/touch of matrix
– 1x per maand orthomoleculaire voedingsadviezen
– 1x per week Cardio Boxing op maandag 19:45-20:45
– na 3 maanden een outtake en een nieuwe jij!

De kosten voor dit hele pakket, waar jij 3 maanden lang op fysiek, emotioneel en mentaal gebied uitgedaagd wordt, bedragen € 500,00. 

Meld je aan voor september 2020 en krijg een massage van 45 minuten kado!

Kadotip

In samenwerking met Echt Linda heb ik coachings-inzichtskaarten gemaakt. Deze zijn in te zetten tijdens kinder-volwassen coaching maar ook voor thuis. De inzichtskaarten geven een mooie boodschap dmv. de chakra kleuren, krachtdier en een inspirerende zin voor vandaag.

 Bestel je ze via live4fit betaal je slechts 19,95 ipv. 21,95

Huisregels

Afspraken maken
Telefonisch, per mail of via het contactformulier

Betaling
Contant of via factuur

Afspraak afzeggen

Graag 24 uur van te voren anders wordt 100% in rekening gebracht, en dat is zonde. Afspraken graag telefonisch afzeggen!

Contactformulier

Privacyverklaring

Live4Fit

 

Praktijk aan huis
Muldershof 74
6901 GZ Zevenaar
Openingstijden: alleen op afspraak
Telefoon: 06 579 33 038
Mail: livefourfit@gmail.com

KvK : 56736096
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring