Live4Fit

Wees de beste versie van jezelf.

Holistische therapie

Holistische therapie richt zich op de mens als geheel: lichaam en geest. Ik werk via diverse holistische methoden:

 

  • Reiki
  • Holistisch Coachen
  • Touch of Matrix

Holistisch Coaching

Bij holistische coaching gaan we met diverse methodieken op zoek naar wie jij werkelijk bent. Hierbij kun je kiezen tussen het holistisch life coach pakket 1 of 2 die jou de tools geven om de beste versie van jezelf te creëren, en jou gewenste resultaten te behalen. Heb je weleens het gevoel dat je vast loopt? Niet echt gelukkig te zijn? Ben je vaak moe? Of loop je ‘energetisch leeg’? Stel je geen duidelijke grenzen? Ben je hooggevoelig en weet je niet hoe je hier mee om kunt gaan? Heb je fysieke klachten en wil je weten waar ze vandaan komen, en wat ze jou te vertellen hebben? Heb je regelmatig verdriet of boosheid en weet je niet waar het vandaan komt, of kan je het juist niet uiten? Ik ga samen met jou opzoek naar jou overtuigingen en patronen die je onbewust vasthoudt.

Holistisch coaching zet aan tot zelfvertrouwen en is gericht op verandering, zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing. Door zelfonderzoek met begeleiding vind je antwoorden op jouw (levens)vragen zoals: wie ben ik werkelijk? Wat is mijn doel? Hoe kan ik omgaan met mijn emoties? Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?

Holistisch coaching geef ik als onderdeel in het holistisch life coach pakket 1 en 2. Het is mogelijk om holistisch coaching online, in de praktijk of in de natuur te volgen.

 

Reiki

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het: kracht van de zon. De naam luidt officieel Usui Shiku Ryoh, of in het Nederlands De Usui reikimethode. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Hierbij wordt de universele energie doorgegeven. En stroomt daarheen waar het moet zijn. Reiki voorziet ons van energie waar het nodig is, op alle niveaus. Het werkt in op de oorzaak van de klacht en stroomt precies naar de plek waar het uit balans of evenwicht is. Reiki werkt goed voor mensen met lichamelijke, emotionele of geestelijke klachten. Reiki helpt je te ontspannen, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki zelfbewustzijn en transformatie. Kortom: het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkelingsproces op alle niveaus.

 

Voor wie is Reiki geschikt?
Reiki is geschikt voor kinderen en voor (jong)volwassenen. Reiki kan worden toegepast bij bijna alle klachten, of die nu lichamelijk of psychisch van aard zijn. Een aantal klachten waarbij Reiki vaak hulp kan bieden: lichamelijke klachten zoals (chronische) pijnklachten, hoofdpijn, buikpijn, kniepijn, reuma, allergieën, lusteloosheid en vermoeidheid. Geestelijke klachten zoals faalangst, concentratieproblemen, een ongelukkig gevoel, vastgelopen of meeslepende emoties, onrust en stress.

 

Reiki geef ik als onderdeel in het holistisch life coach pakket 1 en 2.

Holistische therapie Love4Fit

Touch of Matrix

We maken allerlei gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen we ermee? Velen zullen zeggen: ‘ach, het heeft een plekje gekregen’. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou het betekenen dat je al die gebeurtenissen op je harde schijf zet. Dan komt er een moment dat je harde schijf vol raakt, en net als bij een computer minder goed gaat functioneren. Je wordt langzamer en je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten. Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Het fijne is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. Door een goede verbinding gaat jouw besturingssysteem vanzelf aan het werk. En in een korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.
Meer informatie over deze methode vind je op: www.touchofmatrix.nl

Touch of Matrix geef ik als onderdeel in het holistisch life coach pakket 1 en 2.

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is :
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden en SKMO Kickbokstrainer