Live4Fit

Wees de beste versie van jezelf.

BOOSTcamp Zweden

In samenwerking met Puur & Krachtig geef ik elk jaar BOOSTcamps in Zweden. Het unieke hiervan is sporten en ontspanning in de Zweedse natuur.

Wat kan je verwachten
Verschillende BOOSTcamps, koude workshop o.a. met technieken van Wim Hof in het Zweedse meer, workshop ademhaling en ontspanning maken het een perfect lang weekend om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen.

BOOSTcamp in Zweden:

Tijdsduur: Vrijdag tot maandag
incl. vervoer en verblijf in Zweden, ontbijt/ lunch/diner, gebruik sauna, WIFI en professionele begeleiding.
Excl. vlucht

 Voor aanmelding, data en (prijs)informatie gaat u naar: www.puurenkrachtig.nu

” Dromen waarheid maken en angsten overwinnen hebben één ding met elkaar gemeen, je moet eraan beginnen.”

BOOSTcamp Nederland

Je sport met enige regelmaat, je doet aan bootcamptraining of wil dat gaan doen. Je hebt het gevoel dat je snel tegen je grens aan zit als je sport. Je wilt meer rendement uit je inspanning halen. Je wil nieuwe technieken leren op gebied van herstel, ademhaling en mindset. Je wil een heerlijk ontspannen en sportief weekend ervaren? Ga dan mee met onze BOOSTcamp!

Wat kan je verwachten

Drie dagen vol in -en ontspanning in een inspirerende omgeving met een leuke groep mensen. Het programma bestaat uit drie bootcamp trainingen van twee uur op en in de natuur. Een koude training van drie uur inclusief een duik in het meer, een ontspanningssessie van twee uur en een ademhalingstraining van anderhalf uur. We doen boodschappen, koken en eten met elkaar, Er is ruimte om te rusten of te wandelen. De avonden zitten we bij elkaar of breng je door op jouw manier.

BOOSTcamp in Nederland

Tijdsduur: vrijdag tot zondag
Voor aanmelding, data en (prijs)informatie ga je naar: www.puurenkrachtig.nu

 

Boks Your Mind

Vind de kracht in jezelf tijdens deze fysieke en mentale training die veel meer is dan alleen slaan en schoppen. Je gaat over je grenzen maar je lijf kan meer dan jij denkt! Met de juiste ademhaling, coaching en motivatie, ga je toch door. De beloning is groot. Wil jij je mentale en fysieke weerbaarheid vergroten, je gedachtepatronen herkennen en doorbreken en grip krijgen op je emoties en gedrag? Dan is deze Boks Your mind training zeker iets voor jou!

Personal Bootcamp

Bootcamp Training is een cardiovasculaire spierversterkende full body workout. Een optimale combinatie van cardio, kracht, explosiviteit, coördinatie, behendigheid en snelheid. Dé manier om allround fit te worden. Je wordt sterker, slanker en fitter. Het is in de basis een training zonder apparaten, hulpmiddelen of materialen. We maken gebruik van elementen die de natuur te bieden heeft zoals bankjes, heuveltjes, boomstammen, trappetjes etc.

Heb jij interesse in een persoonlijke bootcamp of liever met je eigen kleine groepje (max. 6 personen)?
Bel of mail dan voor meer informatie of een afspraak.

Huisregels

Afspraken maken
Telefonisch, per mail of via het contactformulier

Betaling
Contant of via pin

Afspraak afzeggen

Graag 24 uur van te voren anders wordt 100% in rekening gebracht, en dat is zonde. Afspraken graag telefonisch afzeggen!

 
 
 

Contactformulier

Privacyverklaring

Live4Fit

Gebouw Sonnedach
Sonnedach 1
6931 JA Westervoort
Openingstijden: di t/m za, alleen via afspraak
Telefoon: 06 579 33 038
Mail: livefourfit@gmail.com

KvK : 56736096
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring