Live4Fit

Jezelf echt zien

Delen – Jezelf echt zien – Thuiskomen bij jezelf – Liefdevol – Respect – Aandacht – Intens

Dank jullie wel voor dit achteraf bezien, betekenisvolle weekend. Jullie zijn beide op je eigen manier bijzondere, krachtige, warme en liefdevolle vrouwen. Bedankt dat jullie ook op je eigen manier bijdragen aan mijn persoonlijke proces en groei.
Vrouw M. 38 jaar

Retraite 2020

Delen

Ontspanning – Rust – Natuur – Delen

Ik vond het een hele mooie ervaring en heb leuke lieve mensen leren kennen.
Man 42 jaar

Retraite 2020

Fibromyalgie

Ik ben nu sinds 2 jaar bij Charissa in behandeling. In eerste instantie heb ik getwijfeld aan The Touch of Matrix. Ik had al zoveel geprobeerd en was ten einde raad. Vanwege de fibromyalgie had ik zoveel pijn dat ik niet meer op een normale manier kon functioneren en was eigenlijk van plan om naar de pijnpoli te gaan.

Meteen tijdens de eerste behandeling gebeurde er enorm veel in mijn lijf.
Daarna ben ik twee dagen heel ziek geweest. Maar wat er daarna gebeurde….mijn pijn is enorm verminderd, met name in mijn schouder, hierdoor heb ik tevens minder migraine.

Door de behandelingen nam mijn zelfvertrouwen ook toe en het vreemde was, mijn hooikoorts, waarvoor ik injecties kreeg bij de huisarts omdat niets meer hielp, verdween nagenoeg. Na drie behandelingen was ik een totaal ander persoon. Ik werk zelfs weer 4 dagdelen! Eens in de 4 à 5 maanden ga ik terug naar Charissa, dan laad ik mezelf als het ware weer op. Charissa je doet prachtig werk, bedankt!

Karin

Behandeling: Touch of Matrix

Fibromyalgie

Ik wil je heel erg bedanken voor wat jij met mij gedaan hebt tijdens je behandelingen. Toen bij mij zo’n 25 jaar geleden fibromyalgie werd ontdekt heb ik heel wat (natuur)artsen afgelopen maar het werd alleen maar slechter.

In de loop van de jaren kwam er ook nog artrose bij en opeens kwam jij op mijn pad.  Jij wist diep bij mij naar binnen te gaan, je hebt mijn innerlijk kind behandeld,  en Reiki behandelingen met Touch of Matrix gegeven. Het werd een waar wonder. Ik voel me super goed en heb geen pijn meer, ben je super, super dankbaar!

Lia

Behandeling: Touch of Matrix

Totale ontspanning

Voor de massage vraagt Charissa altijd of je nog klachten hebt. Daar houdt ze dan rekening mee en besteedt ze extra aandacht aan. 
Ik vind haar massages erg prettig, voor mij hoeft het niet te voorzichtig, ik wil wel iets voelen. Charissa houdt daar rekening mee en zorgt voor een rustige, ontspannen sfeer, ze geeft jou echt even een moment voor jezelf. Vooral het moment dat ik opmerk dat er geen gedachtes meer zijn….totale ontspanning en een aanrader ! 
Margot

Behandeling: Massage

“Ik heb mijn blokkades gedeblokkeerd”

Via een gemeenschappelijke vriendin kwam ik in contact met Charissa. Charissa had destijds recent de opleiding gevolgd van Touch of Matrix (TOM). Ik was gefascineerd/getriggerd en wilde graag in de praktijk komen van Charissa. Ik voelde mij meteen op mij gemak en thuis bij Charissa. Charissa is warm en lief wanneer ze met je bezig is. De eerste behandeling van TOM was ongelofelijk mooi en treffend. Er gebeuren veel en wij hebben aantal blokkades kunnen loslaten waardoor ik de dagen erna echt het gevoel had dat ik mijn blokkades had gedeblokkeerd. Na deze sessie zijn er nog meerdere gevolgd! TOM is echt een AANRADER! Ik ben onwijs Dankbaar dat ik bij Charissa mocht komen…   
Susanne

Behandeling: Touch of Matrix

Wil je ook ervaren wat Live4Fit voor jou kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Blij dat ik doorgezet heb!

Ik kwam bij Charissa op aandringen van mijn dochter (zij had erg goede ervaringen met Charissa).

Ik was in een nare situatie beland waar ik niet mee overweg kon. Eigenlijk was ik desperaat,  futloos, vol spanning en depressief. Daarbij hoorde ook nog slecht slapen en het niet kunnen focussen op mijn werk. Mijn leven stond even behoorlijk op zijn kop. Ik kwam er niet uit.

Mijn scepsis rond de aanpak van mensen zoals Charissa was er. Ik had er niet zoveel mee en vond het ook zweverig. Toch heb ik het gedaan en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb. Zij heeft rust  en structuur gebracht in mijn manier van denken en hoe ik met de situatie omging. Confronterend was haar behandeling zeker! Ik ben diep gegaan, maar daarna ging het steeds beter. De tips/technieken die ze gaf om thuis tijdens lastige situaties te gebruiken waren zeer waardevol. 

De methode van Charissa is duidelijk, respectvol, eerlijk en zeer professioneel. Ik beveel Charissa zeker aan! Het heeft mij heel veel goeds gebracht.

Berry

Behandeling: Touch of Matrix

Inzicht 

Vanwege een positieve ervaring uit mijn kennissenkring ben ik in contact gekomen met Charissa en de ‘Touch of Matrix’ methode. Ik worstel al jaren met een centraal slaapapneu-syndroom (CSAS), ziedaar de reden om ook eens verder te kijken dan de reguliere gezondheidszorg.

Met de ‘Touch of Matrix’-methode word je geconfronteerd met alles wat van invloed is (geweest) op je welzijn. Dat kan bijvoorbeeld iets zijn met een van je organen maar het kan ook gaan om ervaringen uit je jeugd of opgedaan vlak voor of na je geboorte. Tot slot is hoe je met stress omgaat van invloed op je welzijn. In drie sessies word je via deze methode door Charissa begeleid naar wat je voortaan zou willen zijn en daarbij afscheid neemt van alles dat dat in de weg staat.

Ik heb Charissa leren kennen als een zeer betrokken professionele therapeut, die er voor zorgt dat de methode op jou wordt toegesneden en welke stap jij zou willen zetten. Dat alles is bij Charissa in vertrouwde handen.

Wat heeft dit alles met mijn CSAS gedaan? Helaas weinig, maar als mens, met meer inzicht in mezelf, heeft het me verrijkt!

Ruud

Behandeling: Touch of Matrix

De retraite was

Mooie innerlijke reis naar jezelf – Warme, open, rustige intense beleving – Hele warme sfeer, voelde mij 100% mijzelf, voel vertrouwen en voel mij welkom om te zijn wie ik ben met mijn ervaringen en voelde me veilig om dit ook te delen – Hele mooie ervaring, intensief, maar brengt je heel veel – Mooi dat ik dit heb mogen meemaken.

Elaine 40 jaar

Retraite 2020

“Intensief, confronterend en mooi”

Een intensief, confronterend, maar ook een mooi weekend wat mij veel inzichten heeft gebracht. De begeleiding tijdens de oefeningen was fijn. Wanneer ik even blokkeerde, wisten Charissa en Batti mij erdoorheen te helpen zodat ik toch dat ‘ene punt’ bereikte.
De mooie omgeving zorgde ervoor dat je helemaal tot rust komt. De stilte die soms confronterend kan zijn en waarin je jezelf even tegen kan komen. Ik ben dankbaar voor alle inzichten die ik heb verkregen dankzij jullie.
Esmee, 25 jaar

Retraite 2020

Angsten verdwenen

Ik heb al meerdere Touch of Matrix behandelingen gehad van Charissa. Na de 1e behandeling wilde ik er nog meer, na de 3e was dat gevoel weg. Het was goed zo volgens mijn lichaam. Ik vond de 1e behandeling best spannend… Ik en de controle loslaten….ja ja ! Maar vanaf het begin stelde Charissa mij gerust en voelde ik mij op mijn gemak. Ik kon het laten gebeuren.

Heel bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam reageerde en in beweging kwam. Bepaalde angsten die ik had waren na de 1e behandeling weg. Zo ervaarde ik altijd een heel naar gevoel als er een ambulance of politieauto met sirenes voorbij kwam scheuren. De avond na de behandeling zat ik op de fiets en reed er een ambulance voorbij. Ik voelde niets !! Helemaal niets….zo bijzonder!

Na een poosje wilde ik mijn rij-angst aanpakken. Ik had al dik 8 jaar niet meer gereden. Na 1 behandeling reed ik weer en hoe! Het liefst rij ik nu lange afstanden en ook het liefst naar onbekende plekken. Iedere keer dat ik weer in de auto stap ben ik Charissa zo dankbaar!
Ik heb al deze behandelingen als heel prettig ervaren, als mijn lichaam/geest aangeeft dat ik het weer nodig heb zal ik het meteen weer doen . Het heeft bij mij een mooi proces gestart, ik merk de afgelopen periode dat ik mezelf enorm aan het ontwikkelen ben . 
Angelique

Behandeling: Touch of Matrix

De warmte van de stenen houd je nog lang bij je

Al zolang als ik me kan herinneren wilde ik ooit een hotstonemassage.  Nou, bij Charissa ben je daarvoor op het juiste adres!  Rustgevend muziekje, prettige ruimte , fijne sfeer en de warmte van de stenen geven mij de mogelijkheid om echt even te ontspannen.  Je hebt niet eens door dat het stenen zijn , het lijken wel haar handen die je masseren. De warmte van de stenen houd je nog lang bij je gedurende de dag. Zeker als het buiten wat kouder is , is deze massage van Charissa echt een aanrader!
Greta

Behandeling: Hotstone massage

Jouw uitdaging is mijn uitdaging!
Voel je vrij contact met mij op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen doorspreken.