Reiki 1

De Reiki cursus is het perfecte cadeau voor jezelf, je gaat een bewustwording en helingsproces in werking zetten. Reiki zal jou helpen om meer in contact te komen met jezelf, en verbinding te maken met jou kern. Je zult meer gaan vertrouwen op je gevoel en je intuïtie ontwikkelt zich. Je leert de Reiki in te zetten in je dagelijks leven maar ook tijdens behandelingen.

Na de Reiki inwijding staat de Reiki energie altijd ter beschikking. In de Reiki 1 cursus leer je vooral jezelf te behandelen en je kan behandelingen geven aan familie en vrienden. Je kan na de Reiki 1 beter omgaan met veranderingen of de stap nemen om een nieuwe levensstijl te beginnen. Om Reiki te leren hoef je alleen maar bereid te zijn jezelf en anderen te willen helpen.

In onze agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

Reiki 2

Heb jij Reiki 1 behaald en zoek je nog meer verdieping? Ga dan verder met Reiki 2

In deze Reiki 2 cursus ontvang je één inwijding en leer je vervolgens door drie symbolen Reiki krachtiger te maken maar ook te behandelen op emotioneel en mentaal niveau. Door het leren van deze symbolen leer je gerichter naar de oorzaak van de klacht te gaan. Ook gaan we dieper in op het geven van afstandsbehandelingen. Kortom, weer een bijzondere dag waar je tevens wordt aangemoedigd om jouw intuitie te vertrouwen. Zo ben je weer een stukje dichter bij jezelf.

In onze agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

Retraiteweekend

Samen met Batti Charlouis van Meraki Training & Coaching organiseert Live4Fit een paar keer per jaar een retraite waar alles draait om jou.

Retraite betekent letterlijk ‘je terugtrekken’ en is een uitnodiging om tijd voor jezelf te nemen, naar jezelf terug te keren, om te bezinnen en fysiek en geestelijk tot rust komen. Los van social media, de hectiek, werk, gezin en de dagelijkse beslommeringen. Even niets. Even geen ballen die je in de lucht moet houden.

Deze retraite is een uitnodiging om je eigen ruimte opnieuw in te nemen. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor jouw behoeften, heling en groei.

In onze agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

Stretch & relax meets Reiki

Deze specials zijn puur gericht op JOU. Alle tijd, energie en aandacht die je normaliter aan anderen spendeert, is hier voor jezelf. Het is als een warm bad van liefde, aandacht, zachtheid, rust en ontspanning.

De ontspannende ingrediënten van yin yoga, mindfulness, meditatie, ademhaling en reiki worden bij elkaar gemixt tot een heerlijk product genaamd innerlijke rust. Door de vertraging die plaatsvindt, zal  het event als ‘te snel voorbij’ ervaren worden. “Is het al zo laat?”, dat horen we iedere keer. 

In onze agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

‘Vandaag magik’ workshop

In een ontspannen en liefdevolle sfeer nemen we jou mee met een mooie dag workshop.

Deze dag staat in het teken van : wie mag ik vandaag zijn.

Even alle “moetjes” loslaten en genieten van wat er vandaag op je pad komt met meditaties, chakra leer, ontmoeting met je krachtdier, krachtdier tekenen en een reading geven, hoe je (onze) inzichtskaarten kunt inzetten. De mooie inzichten van de dag neem je mee naar huis zodat je er zelf mee aan de slag kunt. 

Deze workshop staat in het teken van:

 • Meditatie : in het nu zijn
 • Meditatie : ontmoet je krachtdier
 • De betekenis en uitleg van de chakra’s
 • Uitleg en gebruik van (onze) inzichtskaarten
 • Je krachtdier tekenen en een reading geven met deze tekening
 • Vandaag helemaal aanwezig te zijn in het hier en nu

In onze agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

‘Kom in je eigen kracht’ workshop

 • Wil jij inzicht krijgen in wat jou motiveert?
 • Wil jij jou droom leven?
 • Wil jij een stap verder zetten?
 • Wil jij oude patronen loslaten?
 • Wil jij meer energie?
 • Wil jij ontdekken wat je echt graag doet?
 • Wil jij weer genieten van het leven?

Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Met behulp van deze 1-daagse cursus kom jij in je eigen kracht te staan en leer je hoe jij jouw gewenste situatie kunt bereiken. De dag bestaat uit een gedeelte theorie, praktijk oefeningen en je krijgt tips mee hoe je deze stap kunt zetten. Je krijgt inzicht hoe oude patronen jou kunnen tegen houden, en hoe je deze kunt loslaten.

Ben jij echt klaar om in jou eigen kracht te komen staan? Om jou dromen na te streven? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

In onze agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

 

Huisregels

Afspraken maken
Telefonisch, per mail of via het contactformulier

Betaling
Contant of via factuur

Afspraak afzeggen

Graag 24 uur van te voren anders wordt 100% in rekening gebracht, en dat is zonde. Afspraken graag telefonisch afzeggen!

Contactformulier

Privacyverklaring

Live4Fit

 

Praktijk aan huis
Muldershof 74
6901 GZ Zevenaar
Openingstijden: ma t/m do, alleen via afspraak
Telefoon: 06 579 33 038
Mail: livefourfit@gmail.com

KvK : 56736096
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring