Reiki 1

De Reiki cursus is het perfecte cadeau voor jezelf. Je zet een bewustwording en helingsproces in werking. Reiki helpt jou om meer in contact te komen met jezelf en verbinding te maken met jouw kern. Je gaat meer vertrouwen op je gevoel en je intuïtie ontwikkelt zich. Je leert de Reiki in te zetten in je dagelijks leven, maar ook tijdens behandelingen.

Na de Reiki inwijding staat de Reiki energie altijd ter beschikking. In de Reiki 1 cursus leer je vooral jezelf te behandelen en je kan behandelingen geven aan familie en vrienden. Je kan na de Reiki 1 beter omgaan met veranderingen of de stap nemen om een nieuwe levensstijl te beginnen. Om Reiki te leren, hoef je alleen maar bereid te zijn om jezelf en anderen te willen helpen.

In de agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites.

workshops live4fit - reiki 2

Reiki 2

Heb jij Reiki 1 behaald en zoek je nog meer verdieping? Ga dan verder met Reiki 2

In de Reiki 2 cursus ontvang je één inwijding. Vervolgens leer je door drie symbolen Reiki krachtiger te maken en te behandelen op emotioneel en mentaal niveau. Door het leren van deze symbolen leer je gerichter naar de oorzaak van de klacht te gaan. Ook gaan we dieper in op het geven van afstandsbehandelingen. Kortom, weer een bijzondere dag waarin je wordt aangemoedigd om jouw intuïtie te vertrouwen. Zo ben je weer een stukje dichter bij jezelf.

In de agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

Retraiteweekend

Live4Fit organiseert een paar keer per jaar een retraite waar alles draait om jou.

Retraite betekent letterlijk ‘je terugtrekken’. Het is een uitnodiging om tijd voor jezelf te nemen, naar jezelf terug te keren, om te bezinnen en fysiek en geestelijk tot rust komen. Los van social media, de hectiek, werk, gezin en dagelijkse beslommeringen. Even niets. Even geen ballen die je in de lucht moet houden.

Deze retraite is een uitnodiging om je eigen ruimte opnieuw in te nemen. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor jouw behoeften, heling en groei.

In de agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

workshops live4fit - retraite
workshops live4fit - Reiki en olien

Reiki en oliën

Geef jij Reiki en wil jij meer verdieping geven aan je klant in je Reikibehandelingen? Volg dan de workshop Reiki & Oliën. De essentiële oliën werken krachtig op de energetische frequentie van zowel de gever als de ontvanger, waardoor je naar een nog dieper niveau van heling gaat.

De workshop is voor iedereen die minstens Reiki I heeft behaald en meer uit de Reiki wilt halen.

Tijdens deze workshop leer je een volledige Reikibehandeling te geven volgens het Reiki & Oliën methode. Je krijgt theoretische kennis over essentiële oliën, hoe het werkt in het lichaam en wat de (energetische) werking is. Je ontvangt de methode Reiki en Oliën op papier en een sample olie. Aan het einde ontvang je een officieel certificaat als bewijs van deelname. Je bent dan gecertificeerd om zelf mensen een Reikibehandeling te geven volgens het Reiki & Olie methode.

In de agenda vind je meer informatie over onze cursussen, workshops, specials en retraites!

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is :
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden en SKMO Kickbokstrainer