Kies nu voor jezelf en leef je mooiste leven

Vind jij het lastig om voor jezelf te kiezen? Zou je zelfvertrouwen willen ontwikkelen en eigen keuzes willen durven maken?
Kies voor coaching bij Live4fit.

lees meer

Kies nu voor jezelf en leef je mooiste leven

logo Live4Fit met tekst
Live4Fit, kies nu voor jezelf en leef je mooiste leven 2

Vind jij het lastig om voor jezelf te kiezen? Zou je zelfvertrouwen willen ontwikkelen en eigen keuzes willen durven maken?
Kies voor coaching bij Live4fit.

Logo Live4Fit tekst zijkant

Bij Live4fit werk ik met de drie-eenheid holistische therapie, bokscoaching en familieopstellingen. Hierdoor help ik je om blokkades op te heffen en patronen te doorbreken. Je leert jezelf en je eigen verlangens kennen, je bouwt zelfvertrouwen op en je leert om jouw grenzen aan te geven. Ook leer je dit vervolgens écht toe te passen in jouw dagelijkse leven.

Samen zetten wij een verandering in gang waardoor jouw leven gaat veranderen op de manier en in de richting zoals jíj dat graag wil. 

“Altijd rende ik voor anderen, vergat mezelf”

Zelf ben ik moeder van 2 dochters en herken het maar al te goed, het ‘rennen voor anderen’. Vóór de kinderen had ik een vrij leven. Ik werkte 13 jaar in het buitenland en hoefde me nergens zorgen over te maken Ik werd gezien en gehoord, ik kon optimaal genieten van mijn vrije tijd. Nadat ik moeder werd van mijn eerste dochter had ik lange tijd het gevoel dat ik mijn vrijheid helemaal kwijt was. Elke dag was al helemaal ingepland. Er lagen wel 3 to do lijstjes op het aanrecht, die ik ook écht moest afwerken van mezelf. Ik had talloze vragen, zoals ‘wie ben ik naast mijn rol als moeder, partner en ondernemer? Daarom ben ik een zoektocht naar mezelf begonnen op spiritueel niveau. Deze zoektocht heeft me gebracht naar waar ik nu ben. Mijn werk is mijn passie.

Ik heb financiële vrijheid, werk waar en wanneer ik dat wil, ik heb energie voor mijn gezin en vriendinnen, ik heb genoeg tijd en ruimte om te sporten én om leuke dingen te doen.

 Ja, dit zou ik ook willen!

Over Live4fit

Mijn naam is Charissa en mijn praktijk heet Live4fit. Ik ben holistisch therapeut, familieopsteller en bokscoach. In mijn zoektocht naar wat ik nou eigenlijk wilde in mijn leven hebben deze methodes mij heel erg geholpen om mij verder te ontwikkelen. Ze hielpen om me bewust te maken van waarom ik doe wat ik doe, en mij steeds meer terug te brengen naar wie ik werkelijk ben.

Charissa Kruisenga, eigenaar, coach live4fit

Wie ben ik als ik niet de partner ben, als ik niet de moeder ben, als ik niet de ondernemer ben?

Dit waren een paar vragen waar ik mee liep voordat ik besloot mijn leven een andere wending te geven. Ik voelde me geleefd. Rende steeds voor iedereen maar had nooit tijd voor mezelf. De dingen die ík graag wilde doen belandden steeds op een lijstje ‘voor later’. En van dat lijstje kwam nooit iets terecht natuurlijk… Het moest anders. Ik voelde me steeds verder verwijderd van mezelf en had echt behoefte om mijn leven anders in te richten. Ik wist ook dat ik echt zelf in actie moest komen, want vanzelf verandert er natuurlijk bar weinig. Dus ik ging ervoor!

Het begon als een avontuurlijke reis, waarbij ik vooral dingen gaan doen die mij vreugde brengen in mijn leven. Ik ben zoveel meer dan al die rollen die ik heb aangenomen in de afgelopen jaren. Ik ben méér dan een moeder, een partner een collega, een ondernemer, een vriendin. Ik wilde mijn leven leven vanuit mijn verlangen.

Mijn leven is nu ingericht hoe ík dat wil

Het is mij gelukt om mijn leven in te richten zoals hoe ik dat wil. Ik help andere vrouwen nu vanuit Live4fit om hetzelfde te gaan bereiken, namelijk: een leven dat helemaal is ingericht naar jouw verlangens en behoeften. Een leven vanuit kracht en balans. Ik help wekelijks met veel plezier vrouwen in mijn praktijk om hun mooiste leven te gaan leven. Een leven vol plezier, passie, geluk en vrijheid.

{

“Zonder modder geen lotus”
– Boeddha –

We zullen altijd modder tegenkomen tijdens onze levens reis, maar het is aan jou hoe je ermee omgaat. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd om met mijn modder om te gaan, en vandaaruit te gaan bloeien en te gaan stralen. Om te gaan leven vanuit mijn hartsverlangen. En dit is wat ik jou ook gun vanuit het diepste van mijn hart.

Wil jij voorkomen dat je nog langer verkeerde keuzes, of helemaal géén keuzes maakt? Hoe lang ben je al aan het twijfelen over de richting die je in wilt slaan? Start dan nu met het maken van keuzes die bij je passen!

Live4Fit, start nu met het maken van keuzes die bij je. passen

Coaching bij Live4Fit levert je op:

  • Meer energie
  • Meer balans tussen privé en werk
  • Inzicht in je patronen en overtuigingen waardoor je keuzes gaat maken vanuit jouw essentie
  • Meer vrije tijd om te doen waar jij gelukkig van wordt
  • Je eigen keuzes maken en stoppen met anderen te pleasen
  • Beter je grenzen aan kunnen geven, meer “Ja” zeggen tegen jezelf
  • Meer energie voor je gezin en vrienden
  • Meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Dus de keuze is aan jou. Blijf jij jezelf vertellen dat jij dit niet waard bent? Dat je het niet kan? Dat het niet mogelijk is? Dan blijf je staan waar je nu staat en kom je nooit verder. Jij en alléén jij kunt nu actie ondernemen om deze reis met jezelf aan te gaan.

{

“Vanwege een positieve ervaring uit mijn kennissenkring ben ik in contact gekomen met Charissa en de ‘Touch of Matrix’ methode in combinatie met het Holistisch life coach traject. Ik worstel al jaren met slaapproblemen ziedaar de reden om ook eens verder te kijken dan de reguliere gezondheidszorg.

Met de verschillende methodes werd ik geconfronteerd met alles wat van invloed is (geweest) op mijn welzijn. Dat was bijvoorbeeld iets met mijn organen maar ook keek Charissa naar ervaringen uit mijn jeugd en mijn blokkades die waren opgedaan vlak voor en na mijn geboorte. Tot slot heb ik geleerd dat stress echt een enorme invloed had op mijn welzijn, en hoe ik daar nu anders mee om kan gaan. In zes sessies werd ik via verschillende transformatie methodes door Charissa begeleid naar wat ik voortaan zou willen zijn en daarbij afscheid heb genomen van alles dat dat in de weg staat.

Ik heb Charissa leren kennen als een zeer betrokken professionele therapeut, die er voor zorgt dat de methode op jou wordt toegesneden en welke stap jij zou willen zetten. Dat alles is bij Charissa in vertrouwde handen.

Als mens, met meer inzicht in mezelf, heeft het me verrijkt! Ik ben je enorm dankbaar.

R.S.

{

“Het enige dat tussen jou en je doel staat is het oude verhaal dat je jezelf blijft vertellen over ‘waarom je het niet kan bereiken.”

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is:
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden | SKMO Kickbokstrainer | TRB® therapeut | Opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel -> Klik hier voor de Verklaring van Kwaliteit

Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Kom je ook?

Beste lezer,

Tot 1 juni zijn mijn 1-op-1 afspraken volgeboekt en ik kan dus pas vanaf juni weer beginnen met plannen.

Maar, niet getreurd, ik organiseer ook tal van andere interessante events. Neem hiervoor een kijkje in mijn agenda. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Heb je vragen, stuur me dan gerust een mail. 

Ik zie je graag,
Liefs Charissa

 

Hartstocht