Reiki cursussen

Leer jezelf helen met Reiki.

lees meer

Reiki cursussen

logo Live4Fit met tekst
Reiki cursus bij Live4Fit

Leer jezelf helen met Reiki.

Ben je geïnteresseerd in Reiki ? Wil je weten of er ook een Reiki healer in jou schuilt?
Lees dan vooral verder…

Sinds mijn eerste aanraking met Reiki is er ontzettend veel veranderd in mijn leven. Ik ging van alle ballen tegelijkertijd hoog te houden en altijd maar ‘ja’ zeggen, mede door Reiki ervaren hoe het is om rust te hebben. Door meer voor mezelf te kiezen en mijn grenzen aan te geven, leerde ik onder andere hoe belangrijk het is om rustmomentjes voor mezelf te creëren.

Reiki is inmiddels onderdeel van mijn leven geworden en ik zet het dagelijks in voor mijzelf, mijn kinderen en in mijn praktijk. Sinds 2018 mag ik mezelf Reiki Master noemen en ben opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel. Bij Live4Fit kan je terecht voor het gehele traject, van Reiki 1 tot Reiki trainer (3B). 

Kies jij vandaag ook voor jezelf en zelfheling? Meld je dan aan.

Wat is Reiki?

Reiki is een geneeswijze die erop gericht is om de energie in je lichaam in balans te brengen. Ook stimuleert Reiki het zelfhelend vermogen van jouw lijf.

Reiki vindt veelal plaats door handoplegging. Bij handoplegging wordt de energie van mensen via de handen doorgegeven. Dit kan je doen bij mensen, dieren en planten. Degene die de hand oplegt, fungeert als een doorgeefluik van energie. De ontvanger van deze universele energie gebruikt deze energie om zijn of haar lichaam en geest te voeden. Zo kan het lichaam terug in balans komen en helen. De Reiki energie ondersteunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is in het leven van de ontvanger.

Live4Fit, touch of Matrix, herken je dit

Voordelen van Reiki

Ontspanning bij overprikkeling

Goed voor fysieke en emotionele weerstand

Ondersteund bij slaapproblemen.

Helpt bij emotionele blokkades

Stressverlagend

Stimuleert persoonlijke groei

En nog veel meer…

Reiki kan ervoor zorgen dat kwalen en pijnlijke plekken verminderen of zelfs verdwijnen. Er komt zowel fysiek als emotioneel meer harmonie in het lichaam terug. De relatie tussen een fysieke klacht en hoe het mentaal met je gaat, speelt hier ook een belangrijke rol. Soms hebben mensen fysieke pijn doordat er emotionele onbalans is (verdriet, boosheid, stress).
Andersom heeft fysieke pijn weer een negatief effect op de emotionele toestand. Door de energie te sturen kunnen blokkades worden weggenomen zodat de samenwerking tussen het emotionele en het fysieke weer in een positieve flow komt.

De ontvanger van Reiki bepaalt bewust of onbewust wat ze met deze energie doen. Ze kunnen het zelfgenezingsproces zelf beïnvloeden, de gever heeft hier geen invloed op. Als iemand openstaat voor het laten doorstromen van deze universele energie door zijn of haar hele fysieke en mentale wezen kan dit leiden tot heling, genezing of acceptatie.
Deze holistische heel methode kan balans brengen op veel verschillende niveaus, zowel fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel en emotioneel.

Leer jezelf helen met de Reiki 1 cursus

–> Heb jij interesse om te gaan werken met universele energie?
-> Ben jij nieuwsgierig naar de kracht die jouw handen in zich hebben?
-> Wil jij leren hoe je die kracht bij jezelf in kunt zetten om de balans tussen lichaam en geest te herstellen, en daarmee alle holistische niveaus?

Dan is de Reiki 1 cursus precies voor jou bedoeld.

Tijdens de Reiki 1 cursus wordt deze kracht, jouw zelfhelende vermogen, geactiveerd door middel van een Reiki inwijding. Ook leer je dit zelf te stimuleren met behulp van verschillende Reiki technieken.

Deze cursus van 1 dag en een terugkom moment na 21 dagen staat volledig in het teken van jezelf. De Reiki 1 cursus vormt daarmee de essentiële fundering van jouw transformatie reis die je na Reiki 1 kunt voorzetten met Reiki 2 en vervolgens Reiki 3a, je reiki master én je kunt een traject volgen om zelf Reiki trainer te worden.

De Reiki 1 cursus richt zich met name op het fysieke niveau van de mens en het behandelen van fysieke klachten met behulp van Reiki: de universele levensenergie.

Deze allesomvattende energie wordt via liefdevolle aanrakingen door het lichaam gestuurd, zodat je jezelf en anderen kunt helpen helen. Zo stimuleer je het zelfhelende vermogen en je voelt je meer in balans.

Kortom, de Reiki 1 cursus is een prachtige start van je transformatiereis om thuis te komen in jezelf.

Handig te weten:
Kosten : €185,00 inclusief Reiki certificaat, koffie/thee met versnaperingen en lunch.
Locatie: Bewustzijnscentrum Golden Circles, Duiven
Data: zie agenda
Tijd: 10:00-15:30
Aantal deelnemers: minimaal 3 , maximaal 6

Volg Reiki 2 en behandel naast fysieke, ook emotionele en mentale klachten

De Reiki 2 cursus past bij jou wanneer :

-> Je de cursus Reiki 1 hebt gevolgd en op zoek bent naar meer verdieping.
-> Je niet alleen fysieke maar ook emotionele  en mentale klachten met Reiki wilt behandelen.
-> Je ook Reiki-behandelingen aan anderen wilt geven.
-> Je ook op afstand Reiki wilt geven aan anderen.
-> Je wilt leren over de symbolen van Reiki

In de Reiki 2 cursus wordt vooral ingegaan op heling in de dieper liggende niveaus. Weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen, kunnen met Reiki worden geheeld zodat jij volledig vanuit jouw kern kan leven.

Voor wie is Reiki 2?
De cursus Reiki 2 is er voor diegene die na cursus Reiki 1 meer verdieping wil en ook op mentaal en emotioneel niveau wil kunnen behandelen. Tijdens de trainingsdag krijg je de tools in handen om de zelfhelende kracht in jouw handen nog dieper in te zetten.

Handig te weten:
Kosten : €220,00 inclusief Reiki certificaat, koffie/thee met versnaperingen en lunch.
Locatie: Bewustzijnscentrum Golden Circles, Duiven
Data: zie agenda
Tijd: 10:00-15:30
Aantal deelnemers: minimaal 3 , maximaal 6

Word Reiki Master met de cursus Reiki 3a

Je kunt beginnen met de cursus Reiki 3a wanneer:

-> Je de cursus Reiki 1 en Reiki 2 hebt gedaan en de certificaten hebt behaald + 1 jaar als Reiki behandelaar hebt gewerkt. 
-> Je Reiki volledig wilt integreren in je leven en het dagelijks wilt blijven toepassen.
-> Je wilt leren hoe je de holistische niveaus met elkaar kunt integreren zodat je tot diep in de kern kunt helen.
-> Je nog sterker op jouw intuïtie wilt leren vertrouwen.

De cursus Reiki 3a leert je technieken om de helende werking van Reiki in te zetten op alle holistische niveaus. Ook komt het vierde Reiki-symbool aan bod en leer je hoe je deze in kunt zetten tijdens een behandeling. Met Reiki 3a rond je jouw Reiki-opleiding af en ben je gecertificeerd Reiki Master.

Voor wie is Reiki 3a?
De Reiki 3a cursus is er voor iedereen die na de Reiki 2 cursus meer verdieping wil en naast fysiek, mentaal en emotioneel ook op energetisch en spiritueel niveau wil kunnen behandelen. De Reiki 3a cursus beslaat één volledige trainingsdag en een terugkom moment.

Handig te weten:

Tijdens de Reiki 3 cursus krijg je de inwijding tot Reiki master en leer je de energie in te zetten op alle holistische niveaus.

Kosten : €250,00 inclusief Reiki certificaat, koffie/thee met versnaperingen en lunch.
Locatie: Bewustzijnscentrum Golden Circles, Duiven
Data: op afspraak
Tijd: 10:00-15:30
Aantal deelnemers: minimaal 3 , maximaal 6

Reiki 3b, Reiki trainer traject 1 op 1

Wil jij zelf graag de inwijdingen en Reiki cursussen doorgeven? Dan is het Reiki trainer traject echt iets voor jou.

De individuele Reiki trainer opleiding past helemaal bij jou wanneer:
-> Je anderen de cursus reiki 1,2 en 3a wilt aanleren zodat ook zij Reiki weer kunnen doorgeven;
-> Je verdieping wilt op jouw eigen bewustwordingsproces;
-> Je de technieken wilt leren om cursisten te begeleiden vanuit jouw expertise.
-> Je graag voor (kleine) groepen staat en jouw kennis over brengt;

De opleiding tot Reiki Trainer bij Live4fit is een individueel traject van ongeveer 8 maanden. Tijdens deze opleiding hebben we 7 bijeenkomsten, waarvan 4 coaching sessies van een uur, een inwijdingsdag, een workshopdag en een examendag waar jij 2 deelnemers een volledige Reiki 1 cursus geeft.

Voor wie is Reiki 3b?
Deze opleiding bestaat vooral uit zelfonderzoek, zelfheling, overdracht van kennis en ervaring en het eigen maken van de Reiki principes. Het is belangrijk dat je hierbij eigen praktijkervaring opdoet, en zelfstandig te werk gaat.

In de coaching sessies bekijk ik jouw ontwikkeling en voortgang en eventuele blokkades die jouw (nog) tegenhouden om een volwaardige Reiki trainer te kunnen zijn. Je krijgt huiswerkopdrachten mee zodat je hier eigen verantwoordelijkheid oppakt.

Handig te weten:

7 bijeenkomsten bestaande uit: 4 coachingsessies van 1 uur, 1 workshopdag waarbij je jouw eigen deelnemers uitnodigt en meeneemt, 1x halve dag voor het aanleren van de inwijdingen, 1x examendag. Dit houdt in dat je jouw eigen Reiki 1 cursus verzorgt met eigen deelnemers en natuurlijk de uitreiking van certificaten.

Kosten : €1.850,00 (of 8 termijnen van € 233,00) inclusief Reiki certificaat, koffie/thee met versnaperingen.
Locatie: Praktijk aan huis, Zevenaar
Data: op afspraak
Tijd: 10:00-15:30
Aantal deelnemers: 1

♥ Reiki

Aanrader

Via een vriendin kwam ik bij Charissa terecht voor een Reiki 1 cursus. Ik kwam dit al vaker tegen, en had al eens een reiki behandeling bij iemand ervaren. Het wekte mijn nieuwsgierigheid, maar ook de gedachte: dat kan ik toch niet?

Ik melde me aan voor de Reiki 1 cursus. Charissa geeft heel veel vertrouwen aan iedereen in de groep. Met haar kennis en professionaliteit weet ze je echt mee te nemen en vertrouwen in jezelf en de universele energie. Als huiswerk moesten we 21 dagen ons zelf behandelen. Dit vond ik nogal een uitdaging. Maar het is me gelukt, en wat heeft het me veel gebracht.

Ik heb nu meer rust gekregen in mijn leven, ik doe meer dingen waar ik blij van wordt en kan mezelf bij pijntjes behandelen. Ik raad dit iedereen aan.

Marieke

Live4Fit, Reiki Cursussen

Life changing

Ik ben al vaker bij Charissa geweest voor 1 op 1 begeleiding. Om nog een stap verder te gaan wilde ik zelf leren om Reiki 1 te gaan geven aan mezelf. Zodat ik ook zelf meer tools heb om mij beter in mij vel te voelen en sneller energie te krijgen.

Na Reiki 1, was ik heel erg geiinteresseerd in Reiki 2. Ook deze heb ik bij Charissa gevolgd. Ze is een echte teacher, en weet je heel goed mee te nemen in de wereld van universele energie.

Tijdens Reiki 2 heb ik de Reiki symbolen geleerd, die nog meer kracht aan mijn handen geven. Ook vertrouw ik nu beter op mijn intuïtieve vermogens. Mijn kinderen vragen nu zelfs als ze bv. buikpijn hebben : “mama, wil je even je lekkere warme handen op mijn buikje leggen?” Ze noemen het : mama’s tover handen.

Charissa, ik ben je heel erg dankbaar. En raad jouw cursussen aan iedereen aan.

L. uit Zevenaar

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is:
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden | SKMO Kickbokstrainer | TRB® therapeut | Opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel -> Klik hier voor de Verklaring van Kwaliteit

Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Kom je ook?

Beste lezer,

Tot 1 juni zijn mijn 1-op-1 afspraken volgeboekt en ik kan dus pas vanaf juni weer beginnen met plannen.

Maar, niet getreurd, ik organiseer ook tal van andere interessante events. Neem hiervoor een kijkje in mijn agenda. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Heb je vragen, stuur me dan gerust een mail. 

Ik zie je graag,
Liefs Charissa

 

Hartstocht