Over mij

Mijn naam is Charissa Kruisenga. 
Ik werk met de vier-eenheid van holistisch therapie, bokscoaching, familieopstellingen en Trauma Release & Breathwork (TRB®)
lees meer

Over mij

logo Live4Fit met tekst
Charissa Kruisenga, eigenaar, coach live4fit
Mijn naam is Charissa Kruisenga. Ik verzorg familieopstellingen, geef bokscoaching en ik ben holistisch therapeut.

Hoi, ik ben Charissa Kruisenga van Live4fit. Ik help vrouwen om zowel mentaal en fysiek sterker te worden, onzekerheid om te buigen naar zekerheid en blokkades te overwinnen die jou nu tegenhouden om je verlangen te leven.

Charissa Kruisenga, live4fit, holistische therapie en bokscoaching, over mij

Ik kan jou goed helpen omdat ikzelf ook een lange tijd in de knoop heb gezeten met vragen als: “Wie ben ik?” en “Wat wil ik?”.

Zelf ben ik namelijk ook niet altijd in balans geweest. Sterker nog: net als veel vrouwen heb ik ook lang geworsteld met mezelf, mijn gedachten, prioriteiten en de verschillende rollen die ik vervul. Op school behoorde ik tot de middenmoot. Ik paste me aan om ergens bij te horen, werd gepest en zelfs in elkaar geslagen. De vechtsport heeft mij zelfverzekerder gemaakt. Later was ik altijd bezig met fysiek werk; op de sportschool, in entertainmentteams in het buitenland… Er was altijd drukte om me heen en uiterlijk was erg belangrijk. Het werken en wonen in het buitenland was fantastisch. Ik had veel vrijheid en leefde mijn droom. Maar in die tijd ging ik ook regelmatig over mijn grenzen heen. Het moest altijd beter en mooier, maar van binnen was ik onzeker.

Combinatie tussen fysieke en mentale gezondheid

Voor mij is de combinatie van fysiek en mentaal heel belangrijk. Ik geloof heel erg in de helende kracht van je lichaam en het effect van een gezonde geest op je lichaam en andersom. Dit kun je bereiken op allerlei verschillende manieren, net wat bij jou past. Ik help je hier heel graag bij. Juist omdat ik weet wat het op kan leveren.

Ik heb leren vertrouwen op mijn eigen kunnen

Eenmaal terug in Nederland, was ik in de war. Ik ging me afvragen wie ik eigenlijk was en wat ik wilde met mijn leven. Ik besloot me te ontwikkelen en te groeien door allerlei opleidingen te volgen, zoals Touch of Matrix en holistisch therapeut. Dit bracht me meer bewustzijn. Ik realiseerde me dat ik verschillende maskers droeg. Door pieken en dalen, vol te houden, in de spiegels te kijken, en door pijn en angst heen te gaan, ben ik gekomen waar ik nu ben. Zeker van mezelf. Vertrouwend op mijn kunnen en wetend dat wat ik kan en doe, genoeg is. Ik ben gestopt met zoeken, heb rust en geniet van mijn gezin. En dat gun ik jou ook!

Mijn missie

live4fit, holistische therapie en bokscoaching, mijn missie

Het is mijn missie om jou weer fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te brengen waardoor jij meer rust in je leven ervaart, en je de dingen gaat doen waar jij gelukkig van wordt.

Ik leer jou om je grenzen aan te geven, meer ruimte in te nemen voor jezelf, te gaan doen waar jij echt gelukkig van wordt. Ik geloof erin dat wanneer je beperkende overtuigingen, gedachtes en patronen loslaat, je in staat bent om fysieke en mentale blokkades op te lossen. Holisme, bokscoaching en familieopstellingen is de drie-eenheid die daarbij centraal staat. Ik help je lichamelijke blokkades op te lossen om vrijer te leven en tijd voor jezelf te nemen zodat ook je omgeving mee kan groeien en genieten.

{

“Door te investeren in jezelf, haal je de beste versie van jezelf naar boven.”

Wie is Charissa Kruisenga? Weetjes over mij…

Moeder van 2 dochters

Getrouwd met een Bulgaarse man die ik in Tunesië heb leren kennen

Ik ga graag kiten, suppen, mountainbiken en kickboksen

Ik hou van reizen

Ik dans graag in de huiskamer

Ik hou van een terrasje pakken met vriendinnen

Ik lees graag boeken

Reviews ♥

Live4Fit, charissa Kruisenga, over mij
{

“Via een gemeenschappelijke vriendin kwam ik in contact met Charissa. Ik was gefascineerd/getriggerd en wilde graag in de praktijk komen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en thuis bij Charissa. Charissa is warm en lief wanneer ze met je bezig is. De eerste behandeling van Touch of Matrix was ongelofelijk mooi en treffend. Er gebeurde veel en ik heb een aantal blokkades kunnen loslaten waardoor ik de dagen erna echt het gevoel had dat ik mijn blokkades had gedeblokkeerd. Na deze sessie zijn er nog meerdere gevolgd! Touch of Matrix in combinatie met Holistische life coach sessies zijn echt een AANRADER! Ik ben onwijs dankbaar dat ik bij Charissa mocht komen…

Suus

Blij dat ik doorgezet heb!

Ik kwam bij Charissa op aandringen van mijn dochter (zij had erg goede ervaringen met Charissa).

Ik was in een nare situatie beland waar ik niet mee overweg kon. Eigenlijk was ik desperaat, futloos, vol spanning en depressief. Daarbij hoorde ook nog slecht slapen en het niet kunnen focussen op mijn werk. Mijn leven stond even behoorlijk op zijn kop. Ik kwam er niet uit.

Mijn scepsis rond de aanpak van mensen zoals Charissa was er. Ik had er niet zoveel mee en vond het ook zweverig. Toch heb ik het gedaan en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb. Zij heeft rust en structuur gebracht in mijn manier van denken en hoe ik met de situatie omging. Confronterend was haar behandeling zeker! Ik ben diep gegaan, maar daarna ging het steeds beter. De tips/technieken die ze gaf om thuis tijdens lastige situaties te gebruiken waren zeer waardevol. 

De methode van Charissa is duidelijk, respectvol, eerlijk en zeer professioneel. Ik beveel Charissa zeker aan! Het heeft mij heel veel goeds gebracht.

B. uit Winterswijk

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is:
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden | SKMO Kickbokstrainer | TRB® therapeut | Opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel -> Klik hier voor de Verklaring van Kwaliteit

Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Kom je ook?

Beste lezer,

Tot 1 juni zijn mijn 1-op-1 afspraken volgeboekt en ik kan dus pas vanaf juni weer beginnen met plannen.

Maar, niet getreurd, ik organiseer ook tal van andere interessante events. Neem hiervoor een kijkje in mijn agenda. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Heb je vragen, stuur me dan gerust een mail. 

Ik zie je graag,
Liefs Charissa

 

Hartstocht