Live4Fit

Ontspanning na inspanning of gewoon omdat je er zin in hebt..

Hotstone Massage

Deze massage met warme basalstenen is een intense, diep werkende massagevorm. De stenen zijn ontstaan door het stollen van lava. De warme stenen worden op bepaalde energiepunten op het lichaam geplaatst. Vervolgens wordt het lichaam gemasseerd met de stenen en met behulp van massageolie.

Hotstone massage verzacht en/of verhelpt blokkades en heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het stimuleert de bloedsomloop en is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Ook goed bij o.a. slapeloosheid, winterhanden- en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen is Hotstone massage een aanrader!

Ontspanning massage

Deze massage laat je lichaam en je geest, zoals de naam al zegt, even heerlijk ontspannen. Het is een zachte massage waar gebruik wordt gemaakt van eeuwenoude massagetechnieken zoals kneden en lange strijkbewegingen. Het bevordert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook stimuleert het de zuurstofvoorziening in je lichaam. Ook als je geen klachten hebt maar even de boel de boel wilt laten is deze ontspanningsmassage is een kadootje voor je lichaam en geest.

Rug-, nek- schouder massage

Rug-, nek- en schouderklachten behoren tot de meest voorkomende vorm van gewrichtsklachten. Vaak veroorzaakt door een verkeerde houding. Hou er rekening mee dat dit een stevige massage is maar zeer geschikt wanneer je spanningen vasthoudt tussen de schouderbladen en de nek. Het  zorgt ervoor dat je energie weer kan doorstromen en de blokkades in de spieren worden opgeheven. En daar wordt je uiteindelijk weer blij van.

Aroma Touch Massage

Deze massage heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren. De essentiële oliën doen hun werk.

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van het immuunsysteem, ontstekingen in het lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel

Aroma Touch massage Live4Fit

Huisregels

Afspraken maken
Telefonisch, per mail of via het contactformulier

Betaling
Contant of via factuur

Afspraak afzeggen

Graag 24 uur van te voren anders wordt 100% in rekening gebracht, en dat is zonde. Afspraken graag telefonisch afzeggen!

Contactformulier

Privacyverklaring

Live4Fit

 

Praktijk aan huis
Muldershof 74
6901 GZ Zevenaar
Openingstijden: alleen op afspraak
Telefoon: 06 579 33 038
Mail: livefourfit@gmail.com

KvK : 56736096
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring