Holistisch Life Coach Traject

Het holistisch life coach traject geeft je alle handvatten om je gedrag te veranderen en te gaan leven naar jouw verlangens. Na de eerste sessie al resultaat! 
lees meer

Holistisch Life Coach Traject

logo Live4Fit met tekst
Live4Fit, holistisch Life Coach Traject, Charissa Kruisenga
Het holistisch life coach traject geeft je alle handvatten om je gedrag te veranderen en te gaan leven naar jouw verlangens. Na de eerste sessie al resultaat! 

Je staat ‘s ochtends op en er staat al van alles op je to-do lijstje. Je ervaart hierdoor stress, je doet alles tegelijk, je energielevel is laag, je rent voor de ander, de kinderen naar school, de boodschappen, het huishouden, naar je werk etc. Dan kom je thuis en moet er gekookt worden, de kinderen naar bed brengen en je dag is alweer voorbij. Dag in dag uit. Geen tijd voor jezelf, geen tijd om toe te komen aan de dingen die jíj graag wilt doen. Mijn hartslag gaat al omhoog als ik dit schrijf, bij jou ook als je dit leest?

Waarom doe je dit eigenlijk? Omdat het moet? Omdat je bang bent dat iemand anders er iets van vindt? Ben je aan het pleasen om aardig en leuk gevonden te worden? Durf jij geen “nee” te zeggen?

Holistisch Life Coach Traject

Tijdens het holistisch life coach traject krijg jij steeds meer inzicht in waarom je doet wat je doet, en wat je kunt doen om je gedrag te veranderen. Zo werk je toe naar een leven met meer energie, een goede balans tussen werk en privé, meer rust en ruimte voor jezelf, en gewoon ‘beter in je vel zitten’. Daardoor kun jij veel meer gaan genieten van je gezin en je vrije tijd.

Ben je een hardwerkende vrouw en vind je het soms lastig om alle ballen in de lucht te houden?

Hoe fijn zou het zijn als …

Jij “ja” durft te zeggen tegen jezelf.

Jij meer energie hebt gedurende de dag.

Jij meer zelfvertrouwen ervaart. 
Jij echt gaat doen waar jij gelukkig van wordt.
Jij meer balans hebt tussen werk en privé.
{

“Laat los wat er was, accepteer wat er is, heb vertrouwen in wat zal zijn”.

Wat is holisme?

Wat is holisme?

In het holisme wordt gekeken naar het geheel van de mens, dus fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een lichamelijke klacht is nooit alleen een lichamelijke klacht. Ik kijk samen met jou verder dan dat. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw overtuigingen en patronen die je onbewust vasthoudt en die jou blokkeren om jouw leven vanuit je hartsverlangen en passie te leven.

Live4fit, holistisch life coach trjact, coach charissa kruisenga

Holistisch life coach traject

Ik kan jou goed helpen met het holistisch life coach traject, omdat ik zelf al heel wat bewustzijnsreizen heb afgelegd. Ik ben ook heel realistisch in het feit dat we nooit klaar zijn met groeien en ontwikkelen. Ik ben geen wondermiddel tegen jouw pijnen en blokkades maar de ‘routekaart’. Ik help je om je jouw levenspad te laten uitstippelen op een manier waarop je meer tijd en ruimte hebt voor jóú. 

Wat levert holistische therapie je op?

 • Meer energie
 • Meer balans tussen thuis/werk/privé
 • Inzicht in je patronen en overtuigingen wat ervoor zorgt dat je keuzes gaat maken vanuit jouw essentie
 • Meer vrije tijd om te doen waar jij gelukkig van wordt
 • Je eigen keuzes maken en stoppen met anderen te pleasen
 • Beter je grenzen aan kunnen geven, meer “Ja” zeggen tegen jezelf
 • Meer energie voor je gezin en vrienden
 • Meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Zou jij dit ook willen?
Neem dan contact met me op en maak een afspraak.

{

“Ik heb mijn blokkades gedeblokkeerd. De behandelingen zijn ongelofelijk mooi en treffend”

Susanne

Wat houdt een holistisch life coach traject in?

Holistisch life coaching zet aan tot zelfvertrouwen, zelfliefde en is gericht op verandering, zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing. Door zelfonderzoek met mijn begeleiding vind je antwoorden op jouw (levens)vragen zoals: Wie ben ik werkelijk? Wat zijn mijn doelen en hoe kan ik die gaan behalen. Hoe kan ik omgaan met mijn emoties? Hoe kan ik ruimte maken voor mezelf? Hoe leer ik van mezelf houden? Hoe zet ik mezelf op nummer 1? Hoe kan ik weer genieten van het leven? Hoe geef ik mijn grenzen aan?

Hoe ziet het traject eruit?

 • Gratis intakegesprek
 • In 8 sessies van ongeveer 1,5 uur zetten we een blijvende verandering in gang
 • Deze sessies zijn op maat gemaakt
 • We plannen samen jouw sessies in
 • De investering voor dit traject is 850,00 (het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen)
 • De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Zevenaar

Ben jij bereid om “Ja” te zeggen tegen jezelf en een life changing traject aan te gaan? Meld je dan nu aan.

{

“Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald”

Voordat ik dit life coach traject ben gaan doen, zat ik tegen een burn-out aan. Ik ben moeder van 3 kinderen en werkte daarnaast fulltime voor een bedrijf waar ik het al langer niet naar mijn zin had. Ik kwam dagelijks moe en overprikkeld thuis, en was dan ook geen leuke moeder en partner meer. Maar door alle redenen die ik maar kon verzinnen in mijn hoofd, durfde ik hier niet uit te stappen. Totdat Charissa op mijn pad kwam. Door haar liefdevolle en open houding ben ik met haar het life coach traject aangegaan. Ik moet zeggen dat het niet altijd makkelijk was. Ik kwam flink wat pijnpunten tegen en werd geconfronteerd en uitgedaagd. Maar het was elke cent waard, want nu heb ik eindelijk knopen door durven te hakken. Ik werk part time en daarnaast werk ik wat uurtjes thuis, en doe ik wat ik echt leuk vind. Ik heb weer tijd en ruimte om te sporten, en om af en toe eens iets voor mezelf te doen. Waardoor ik ook meer energie heb voor de kinderen en mijn partner. Ik kan dit traject van harte aanbevelen.

R. uit Duiven

Over mij

Zelf ben ik getrouwd en moeder van twee dochters en ik herken dit maar al te goed. Voor de kinderen had ik een vrij leven, ik werkte dertien jaar in het buitenland en hoefde me nergens zorgen over te maken, ik werd gezien en gehoord, ik kon optimaal genieten van mijn vrije tijd. Nadat ik moeder werd van mijn eerste dochter had ik lange tijd het gevoel dat ik mijn vrijheid helemaal kwijt was. Elke dag was al helemaal ingepland, en er lagen wel drie to do lijstjes op het aanrecht. Die moest ik ook echt afwerken van mezelf. Ik had talloze vragen, over mezelf en over het leven. Daarom ben ik op spiritueel niveau een zoektocht begonnen naar ‘wie ben ik nou eigenlijk?’. Wie ben ik als ik niet de moeder en partner ben? Wie ben ik zonder al dat moeten zorgen en hard werken?

Kies nu voor jezelf en leef je mooiste leven, Live 4 fitm charissa kruisenga

Zoektocht op spiritueel niveau

Deze zoektocht heeft me veel opgeleverd. Het was en ís een avontuurlijke reis. Een reis die nooit stopt en je stapt steeds weer in een ander vliegtuig, bootje of trein. Door de controle op alles los te laten kon ik nieuwsgierig naar de wereld gaan kijken, vanuit de ogen van mijn kinderen. Daardoor kon ik alle dingen weer gaan doen die mij vreugde brengen in het leven. Naast het mama, partner, werknemer en ondernemer zijn. Want ik ben zoveel meer dan al die rollen die ik heb aangenomen in de afgelopen jaren.

Dus waar kies je voor? Blijf je staan waar je nu staat of onderneem je actie om deze reis met jezelf aan te gaan naar een leven vol passie en vrijheid?

{

“Ik heb bij Charissa een holistisch life coach traject gevolgd. In eerste instantie heb ik getwijfeld aan holistische therapie. Ik had al zoveel geprobeerd en was ten einde raad. Vanwege de fibromyalgie had ik zoveel pijn dat ik niet meer op een normale manier kon functioneren en was eigenlijk van plan om naar de pijnpoli te gaan.

Meteen tijdens de eerste behandeling gebeurde er enorm veel in mijn lijf.

Daarna ben ik twee dagen heel ziek geweest. Maar wat er daarna gebeurde…. mijn pijn is enorm verminderd, met name in mijn schouder. Hierdoor heb ik tevens minder migraine.

Door de behandelingen nam mijn zelfvertrouwen ook toe en het vreemde was, mijn hooikoorts, waarvoor ik injecties kreeg bij de huisarts omdat niets meer hielp, verdween nagenoeg. Na zes behandelingen was ik al een totaal ander persoon. Ik werk zelfs weer 4 dagdelen! Eens in de 4 à 5 maanden ga ik terug naar Charissa, dan laad ik mezelf als het ware weer op. Charissa je doet prachtig werk, bedankt!

Karin

Ik wil je heel erg bedanken voor wat jij met mij gedaan hebt tijdens je behandelingen. Toen bij mij zo’n 25 jaar geleden fibromyalgie werd ontdekt heb ik heel wat (natuur)artsen afgelopen maar het werd alleen maar slechter.

In de loop van de jaren kwam er ook nog artrose bij en opeens kwam jij op mijn pad. Jij wist diep bij mij door te dringen. Je hebt mijn innerlijk kind behandeld en Reiki behandelingen met Touch of Matrix gegeven. Het werd een waar wonder. Ik voel me super goed en heb geen pijn meer, ben je super, super dankbaar!

Lia

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is:
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden | SKMO Kickbokstrainer | TRB® therapeut | Opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel -> Klik hier voor de Verklaring van Kwaliteit

Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Kom je ook?

Beste lezer,

Tot 1 juni zijn mijn 1-op-1 afspraken volgeboekt en ik kan dus pas vanaf juni weer beginnen met plannen.

Maar, niet getreurd, ik organiseer ook tal van andere interessante events. Neem hiervoor een kijkje in mijn agenda. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Heb je vragen, stuur me dan gerust een mail. 

Ik zie je graag,
Liefs Charissa

 

Hartstocht