Live4Fit

Wees de beste versie van jezelf.

Bokscoaching

Een gezonde geest in een gezond lichaam is niet voor niets een spreekwoord dat al decennialang gebruikt wordt. En zoals alle clichés op waarheid berusten, geldt dat ook hier. Door fysiek aan de slag te gaan, vergroot je je conditie, je mentale weerstand, je levenslust en je zelfvertrouwen. Live4Fit geeft dit in het holistisch life coach pakket 2:

  • Boks Coaching
  • Cardio Boksen

” Dromen waarheid maken en angsten overwinnen hebben één ding met elkaar gemeen, je moet eraan beginnen.”

Cardio Boksen

In samenwerking met Funktional Fitness

Wil jij in een kleine groep (max. 12 deelnemers) leren (kick)boksen?Of kan je het al, maar wil je gewoon lekker aan je kracht, conditie en technieken werken?Tijdens de lessen van Cardio-Boxing worden diverse elementen van het kickboksen gecombineerd met krachtoefeningen, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. Tijdens deze les leer je technieken uit het kickboksen tegen elkaar, op pads of op de bokszak, we werken flink aan je conditie en kracht. En dat alles op een niveau zodat iedereen mee kan doen (Geen sparren en wedstrijd niveau).

10 redenen om te gaan Cardio Boksen bij live4fit:

1- We werken in kleine groepjes, dus er is alle aandacht voor jou.
2- Met (kick)boksen gebruik je je hele lichaam, je verbrandt dus flink wat calorieën.
3- Je krijgt enorm veel zelfvertrouwen.
4- Je wordt fysiek en mentaal sterker.
5- Je leert je grenzen kennen en doorzetten.
6- Je uithoudingsvermogen en kracht gaan met sprongen vooruit.
7- Je leert de juiste ademhaling, die jou in je dagelijkse leven ook gaat helpen.
8- Je leert jezelf te verdedigen en bouwt stress van de dag af.
9- Je maakt veel gebruik van je core, dus ‘hallo, strakke buik!’.
10- Je maakt je hoofd leeg en maakt veel plezier.

Wil jij alle voordelen van (kick)boksen zelf ervaren?

Kom en doe mee!

Elke maandag avond van 20:00 – 21:00
bij Funktional Fitness.

logo Funktional fitness academy samenwerking Live4Fit

Entree 3, Babberichseweg 23, Zevenaar

Boks Coaching

Vind de kracht in jezelf tijdens deze fysieke en mentale training die veel meer is dan slaan en schoppen. Je gaat over je grenzen, maar je lijf kan meer dan jij denkt! Met de juiste ademhaling, coaching en motivatie, ga je toch door. De beloning is groot. Wil jij je mentale en fysieke weerbaarheid vergroten, je gedachtepatronen herkennen en doorbreken en grip krijgen op je emoties en gedrag? Dan is Boks Coaching zeker iets voor jou!

Boks your mind trainng Live4Fit

Boksend Opvoeden

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (met of zonder bokservaring)
Ook geschikt voor groepen/teams

Boksen is niet alleen mooie sport maar ook als weerbaarheidsprogramma een doeltreffende methode om ingezet te worden bij persoonlijke ontwikkelingsprocessen voor jong en oud. Beoefening van de bokssport stimuleert de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Bij Boksend Opvoeden richt Live4Fit zich op de hulpvraag van kinderen vanaf 6 jaar. 

Werkwijze
Het programma van Boksend Opvoeden omvat speciaal uitgewerkte bokslessen en boksspellen die als pedagogisch middel worden ingezet om een hulpvraag van de leerling te beantwoorden. Al sportend en in beweging ga ik met de jongere in gesprek. Door preventief te handelen kan ervoor gezorgd worden dat escalaties en conflicten in allerlei soorten situaties voorkomen kunnen worden. Voordat het programma start worden er duidelijke regels en grenzen gesteld die vooraf met de leerlingen besproken worden. Bij de vervolgtraining is er altijd een kort evaluatiemoment. Leren door ervaren en lichaamsgericht werken is waar dit programma voor staat. Er zijn ook diverse tools ontwikkeld om de vooruitgang te kunnen meten zoals emotie-hartslagkaarten en geheugensteunkaarten.

Het programma wordt individueel, gezinsondersteunend en in groepsverband aangeboden. Indien gewenst wordt er ongeveer drie maanden na ons traject een opfristraining ingepland.  

Boksend Opvoeden geaccrediteerd en opgenomen in het aanbod ‘Stichting Keurmerk Beroepsscholing’. SKB al jarenlang voor beoordeling van de kwaliteit in het veld van accreditatie van de psychosociale opleidingen en scholingen.

 

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is :
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden en SKMO Kickbokstrainer