Touch of Matrix

Touch of Matrix verwijdert in een korte tijd jouw lichamelijke, emotionele en mentale blokkades vanuit het NU-bewustzijn.

lees meer

Touch of Matrix

logo Live4Fit met tekst
Live4Fit, touch of Matrix , verwijder je blokkades

Touch of Matrix verwijdert in een korte tijd jouw lichamelijke, emotionele en mentale blokkades vanuit het NU-bewustzijn.

Met Touch of Matrix heb je op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik. Het is een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging, heling en transformatie.

Eén van de principes van Touch of Matrix is positief praten, want het gesproken woord wordt steeds krachtiger. Een bekende uitspraak van Boeddha is: “heb mooie gedachtes want jij wordt wat je denkt”. Maar dat geldt niet alleen voor denken, dat geldt ook voor praten. Je lichaam wordt tijdens de behandeling letterlijk in beweging gezet door echt je eigen stappen te zetten in de richting naar jouw verlangen.

Wat is Touch of Matrix?

We maken allerlei gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie.
De vraag is: wat doen we ermee?

Velen zullen zeggen: “ach, het heeft een plekje gekregen”. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou het betekenen dat je al die gebeurtenissen op je harde schijf zet. Dan komt er een moment dat je harde schijf vol raakt. Je gaat dan, net als bij een computer, minder goed functioneren. Je wordt langzamer en je raakt overvol van angsten, zorgen en klachten. Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Het fijne is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. Door een goede verbinding gaat jouw besturingssysteem vanzelf aan het werk. In een korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van ‘je harde schijf’. Daardoor kom je beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Live4Fit, touch of Matrix, herken je dit

Herken je dit?

Dat je snel overprikkeld bent of emotioneel? 

Dat je niet meer kunt ontspannen?

Dat je altijd in de ‘aan-stand’ staat? 

Lichamelijke pijntjes en kwaaltjes

Steeds moe en futloos

Je kan geen keuzes maken

Je voelt dat iets niet goed is, maar weet niet wat

Ervaar de Touch of Matrix

Hoe zou het zijn om te accepteren dat jouw lijf zelf bepaalt wat het kan?

Met een Touch of Matrix behandeling kun je dat ervaren. We zetten hoog in op genezing, verwerking en ook voor ontspanning en rust. Het brengt je lichaam op verschillende vlakken in beweging. Die beweging is als het ware de deur naar de optimale situatie. De intentie en de daarbij behorende vraagstelling is de sleutel die op die deur past. Uiteindelijk is het jouw lijf die aangeeft aan welke benadering het behoefte heeft om zo de verandering in te kunnen zetten. Voeg daar overtuiging, vertrouwen, onafhankelijkheid en acceptatie aan toe en je hebt aan alle voorwaarden voldaan voor een prachtig resultaat. Kom in beweging!

Wat levert Touch of Matrix je op?

 • Meer energie
 • Vrij en ontspannen lichaam
 • Inzicht in je patronen en overtuigingen wat ervoor zorgt dat je keuzes gaat maken vanuit jouw essentie
 • Bewustwording van je beperkende gedachten
 • Nieuwe inzichten om jouw levenspad te vervolgen
 • Meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Zou jij dit ook willen?
Neem dan contact met me op en maak een afspraak.

Live4Fit, Touch of Matrix wordt vaak pas écht begrijpelijk als je het ziet óf zelf ervaart.

Vergelijk jezelf met een IPhone! (Wat!? 😉

Door in beweging te komen creëer je vooruitgang. Vergelijk jezelf voor deze ene keer even met een IPhone… Pas wanneer een app in beweging komt, wat je bereikt door het pictogram ingedrukt te houden, dan kun je het verwijderen of verplaatsen.

Kortom: kom in beweging en kom weer op gang!

Jij bent de enige die deze verandering in gang kan zetten

Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die dat in gang kan zetten, net zoals alleen jij jezelf kunt genezen. Dat kan niemand anders voor jou doen. Door de verantwoordelijkheid te nemen over jouw harde schijf en alle programma’s die daarop staan, kun jij je eigen identiteit veranderen. Dat is toch geweldig! 

Touch of Matrix wordt vaak pas écht begrijpelijk als je het ziet óf zelf ervaart. 

Wil je Touch of Matrix ervaren? Neem dan contact met me op en maak een afspraak.

Live4Fit, wat kan tiych of matrix voor jou betekenen

Ik had zelf ook een reboot nodig

Zelf ben ik namelijk ook niet altijd in balans geweest. Sterker nog: net als veel vrouwen heb ik ook lang geworsteld met mezelf, mijn gedachten, prioriteiten en de verschillende rollen die ik vervul. Op school behoorde ik tot de middenmoot. Ik paste me aan om ergens bij te horen, werd gepest en zelfs in elkaar geslagen. De vechtsport heeft mij zelfverzekerder gemaakt. Later was ik altijd bezig met fysiek werk; op de sportschool, in entertainment teams in het buitenland… Er was altijd drukte om me heen en uiterlijk was erg belangrijk. Het werken en wonen in het buitenland was fantastisch. Ik had veel vrijheid en leefde mijn droom. Maar in die tijd ging ik ook regelmatig over mijn grenzen heen. Het moest altijd beter en mooier, maar van binnen was ik onzeker.

Ik heb leren vertrouwen op mijn eigen kunnen

Eenmaal terug in Nederland, was ik in de war. Ik ging me afvragen wie ik eigenlijk was en wat ik wilde met mijn leven. Ik besloot me te ontwikkelen en te groeien door allerlei opleidingen te volgen, zoals Touch of Matrix en holistisch therapeut. Dit bracht me meer bewustzijn. Ik realiseerde me dat ik verschillende maskers droeg. Door pieken en dalen, vol te houden, in de spiegels te kijken, en door pijn en angst heen te gaan, ben ik gekomen waar ik nu ben. Zeker van mezelf. Vertrouwend op mijn kunnen en wetend dat wat ik kan en doe, genoeg is. Ik ben gestopt met zoeken, heb rust en geniet van mijn gezin. En dat gun ik jou ook!

Hoe ziet het Touch of Matrix traject eruit?

 • Gratis intakegesprek
 • In 4 sessies van ongeveer 1 uur zetten we een blijvende verandering in gang
 • We plannen samen jouw sessies in
 • De investering voor dit traject is € 380,00
 • De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Zevenaar

♥ Touch of Matrix

Fibromyalgie

Ik ben nu sinds 2 jaar bij Charissa in behandeling. In eerste instantie heb ik getwijfeld aan The Touch of Matrix. Ik had al zoveel geprobeerd en was ten einde raad. Vanwege de fibromyalgie had ik zoveel pijn dat ik niet meer op een normale manier kon functioneren en was eigenlijk van plan om naar de pijnpoli te gaan.

Meteen tijdens de eerste behandeling gebeurde er enorm veel in mijn lijf.
Daarna ben ik twee dagen heel ziek geweest. Maar wat er daarna gebeurde… mijn pijn is enorm verminderd, met name in mijn schouder, hierdoor heb ik tevens minder migraine.

Door de behandelingen nam mijn zelfvertrouwen ook toe en het vreemde was, mijn hooikoorts, waarvoor ik injecties kreeg bij de huisarts omdat niets meer hielp, verdween nagenoeg. Na drie behandelingen was ik een totaal ander persoon. Ik werk zelfs weer 4 dagdelen! Eens in de 4 à 5 maanden ga ik terug naar Charissa, dan laad ik mezelf als het ware weer op. Charissa je doet prachtig werk, bedankt!

Karin

Atrose

Ik wil je heel erg bedanken voor wat jij met mij gedaan hebt tijdens je behandelingen. Toen bij mij zo’n 25 jaar geleden atrose werd ontdekt heb ik heel wat (natuur)artsen afgelopen maar het werd alleen maar slechter. De artsen zeiden dat ik in een rolstoel terecht zou komen.

In de loop van de jaren kwamen er vergroeiingen van mijn gewrichten bij en opeens kwam jij op mijn pad.  Jij wist diep bij mij naar binnen te gaan met de Touch of Matrix. Je hebt mijn innerlijk kind behandeld, er kwam zoveel vastzittende boosheid en verdriet uit.. Het werd een waar wonder. Ik voel me super goed en heb geen pijn meer, ik wandel dagelijks 2 uur lang en ben je super, super dankbaar!

Lia

“Ik heb mijn blokkades gedeblokkeerd”

Via een gemeenschappelijke vriendin kwam ik in contact met Charissa. Charissa had destijds recent de opleiding gevolgd van Touch of Matrix (TOM). Ik was gefascineerd/getriggerd en wilde graag in de praktijk komen van Charissa. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en thuis bij Charissa. Charissa is warm en lief wanneer ze met je bezig is. De eerste behandeling van TOM was ongelofelijk mooi en treffend. Er gebeuren veel en wij hebben aantal blokkades kunnen loslaten waardoor ik de dagen erna echt het gevoel had dat ik mijn blokkades had gedeblokkeerd. Na deze sessie zijn er nog meerdere gevolgd! TOM is echt een AANRADER! Ik ben onwijs Dankbaar dat ik bij Charissa mocht komen…   

Susanne

Live4Fit is aangesloten bij:
Balens/Nibig Verzekering | Touch of Matrix ZOMA opleidingen | Reiki Cirkel

Charissa Kruisenga is:
Gediplomeerd Touch of Matrix therapeut, Reiki Trainer, Holistisch therapeut, docent Holistisch therapeut, gevorderd trainer Boksend Opvoeden | SKMO Kickbokstrainer | TRB® therapeut | Opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging van ReikiMasters Cirkel -> Klik hier voor de Verklaring van Kwaliteit

Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Kom je ook?

Beste lezer,

Tot 1 juni zijn mijn 1-op-1 afspraken volgeboekt en ik kan dus pas vanaf juni weer beginnen met plannen.

Maar, niet getreurd, ik organiseer ook tal van andere interessante events. Neem hiervoor een kijkje in mijn agenda. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Heb je vragen, stuur me dan gerust een mail. 

Ik zie je graag,
Liefs Charissa

 

Hartstocht