Home Events Rite of the Womb RITE OF THE WOMB – 13th RITE OF THE MUNAY-KI
Live4Fit, Rite of the womb, 13th RITE OF THE MUNAY-KI

RITE OF THE WOMB – 13th RITE OF THE MUNAY-KI

Jouw baarmoeder. De baarmoeder is de plek waar nieuw leven geboren wordt, waar jouw creatiekracht heerst, jouw krachtbron zich bevindt. We zijn állemaal geboren uit die bron. Door jouw baarmoeder stroomt de connectie met jouw hele vrouwenlijn! En vanuit haar ben je verbonden met het hele vrouwelijk collectief op aarde! De baarmoeder is dus als een diepe, wijze bron. Direct verbonden met leven en dood. Met licht en donker. Met eisprong en bloeden. Met Moeder Aarde en de maancyclus. In de Rite van de Baarmoeder (ook wel Rite of the Womb genoemd) gaan we contact met haar maken en kun je ervaren hoeveel kracht er in haar verborgen ligt.

De Rite of the womb is een prachtig ritueel om de overgang van iets ouds naar iets nieuws te bekrachtigen en om meer vanuit je vrouwelijkheid te gaan leven. Het is een ritueel uit de Munay-Ki inwijdingen die door de Queros, een volk uit de Andes dat direct afstamt van de laatste Inca indianen, is doorgegeven aan de Westerse wereld om daar verspreid te worden. Het zijn inwijdingen voor heling en liefde op je pad. Letterlijk betekent Munay liefde.Het idee hierachter is dat steeds meer vrouwen dit ritueel ontvangen, zodat de vrouwenlijn op aarde op collectief niveau geheeld wordt.

De Rite of the womb is een waar geschenk aan jezelf! Ze brengt een natuurlijke zachte balans en spreekt tegelijkertijd jouw innerlijke kracht en vuur aan. Iedere vrouw is het waard dit cadeau te ontvangen! Ook jij! En als je wilt, kan je na deze inwijding ook zelf de Rite of the Womb doorgeven,. Gun jij dit jezelf? /of zou jij deze mooie rite willen doorgeven?

Wat gaan we dan doen?
De dag staat helemaal in het teken van jou en de zachte vrouwelijke energie. We gaan dan ook via een cacao ceremonie contact maken met moeder aarde en de liefde en zachtheid in jou. Tijdens een begeleide meditatie en ademwerk gaan we ons dieper verbinden met trauma’s en pijn die er ligt opgeslagen om deze te kunnen transformeren vanuit liefde. Ook zal ik het e.e.a vertellen over de achtergrond van de Munay-Ki en er is natuurlijk een ceremonie rond het ontvangen van de inwijding zelf. Als je de rite wilt gaan doorgeven ontvang je het nodige naslagwerk.

Praktische zaken
Rite of the Womb, Cacao ceremonie en ademwerk
Locatie: Bewustzijnscentrum Golden Circles, Dijkgraaf 28, Duiven.
Tijd: 10:00-15:30
Kosten; € 175,00, inclusief: Rite of the Womb certificaat, lunch, Cacao Ceremonie, Thee/koffie en kleine versnaperingen, Naslagwerk voor het doorgeven van de Rite.
Er is ruimte voor 4 deelnemers

Datum

18 okt 2024

Tijd

10:00 - 15:30

Kosten

€ 175,00

Meer Info

Aanmelden

Locatie

Bewustzijnscentrum Golden Circles
Dijkgraaf 28 6921, RL Duiven
Website
https://www.rubenrobijn.nl/
Categorie
Charissa Kruisenga

Organisator

Charissa Kruisenga
Telefoon
06 579333038
Email
livefourfit@gmail.com
Aanmelden
QR code
Live4Fit, ken je hartsverlangen, volg mijn online training

Kom je ook?

Beste lezer,

Tot 1 juni zijn mijn 1-op-1 afspraken volgeboekt en ik kan dus pas vanaf juni weer beginnen met plannen.

Maar, niet getreurd, ik organiseer ook tal van andere interessante events. Neem hiervoor een kijkje in mijn agenda. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Heb je vragen, stuur me dan gerust een mail. 

Ik zie je graag,
Liefs Charissa

 

Hartstocht